SEINFELDOVA ELAINE

Julia Louis-Dreyfus na Stazi slavnih dobila zvijezdu s tipfelerom

Pokraj njezine zvijezde pisalo je Julia Luis Dreyfus, bez slova O i bez crtice. Pogrešku je na vrijeme uočio novinar CNN-a te je izbjegnuta blamaža
 Reuters

ZAGREB – Glumica Julia Louis-Dreyfus dobila je svoju zvijezdu na hollywoodskoj Stazi slavnih te je tako postala prva glumica iz slavnog Seinfelda koja je primila takvo priznanje.

Svečanost otvorenja zamalo je zasjenila pogreška losanđeleskog Vijeća za trgovinu koje je krivo napisalo njezino ime na zvijezdi – izostavili su crticu te slovo O u 'Louis' - Julia Luis Dreyfus.

Pogrešku je uočio David Daniel sa CNN-a koji se šetao Pločnikom slavnih nekoliko sati prije svečanosti. Radnike koji su glancali zvijezdu upozorio je da je natpis nepotpun, a oni su zbunjeni razmišljali što im je činiti.

Daniel je svojim Blackberryjem snimio natpis te nazvao glasnogovornicu Staze slavnih koja je poludjela zbog toga. Javila mu se kasnije nakon što je prijavila pogrešku te naredila da se problem riješi. Ispričala mu je kako je Julia mislila da je tipfeler vrlo simpatičan te zahtijevala da ništa ne mijenjaju.

- Ovaj tipfeler je sjajna metafora za show business. Baš kada pomisliš da si uspio, sruše te. To je idealna metafora kako ovaj posao funkcionira, izjavila je Julia Louis-Dreyfus (49).

Nisu je poslušali. Izrezali su 'Luis', koji će 'Seinfeldovoj Elaine' dati kao suvenir te ga zamijenili s privremenim 'Louis-' što pažnjivijem promatraču nije moglo promaknuti. Zamijenjena slova bila su za dvije nijanse sjajnija od ostalih slova. (a, A.V.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:34