ZLATNI KIPIĆI

Komičare na dodjeli Oscara zamijenit će James Franco i Anne Hathaway

Većinu dodjela nagrade Oscar tijekom zadnja dva desetljeća vodili su komičari poput Billyja Crystala, Chrisa Rocka i Jona Stewarta, no ove godine producenti su željeli mlade zvijezde
 JLP

James Franco i Anne Hathaway vodit će sljedeću dodjelu nagrada Oscar 27. veljače u holivudskom Kodak Theatru, a show će izravno prenositi čak 200 kanala diljem svijeta.

Producenti dodjele Bruce Cohen i Don Mischer, izjavili su da su mlade glumce izabrali kao voditelje najglamuroznijeg događaja u Hollywoodu upravo zato jer su oni mlade nade u nastajanju koji će pomoći da tu večer pretvore u proslavu filma.

"Imamo dva iznimna talenta koja se rađaju i koje cijene i misli da će imati izvanredne karijere. Zaslužuju biti tamo," izjavio je Mischer said.

Oboje iza sebe maju ozbiljne drame i komedije. Hathaway je već bila nominirala za Oscara u kategoriji najbolje glumice, i to 2008. godine za film "Rachel Getting Married" , a najpoznatija je po filmu "Vrag nosi Pradu."

I Franco ima jednu filmsku nominaciju iza sebe, to za Emmy nagradu za ulogu u filmu "James Dean," , a gledali smo ga i u oscarom nagrađenom filmu "Milk" te u komediji "Pineapple Express."

Većinu dodjela nagrade Oscar tijekom zadnja dva desetljeća vodili su komičari poput Billyja Crystala, Chrias Rocka, Jona Stewarta ili pak Stevea Martina, ove godine producenti su željeli mlade zvijezde. Vidjet ćemo kako će proći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:09