Royal Variety

Kontroverzna Lady Gaga održat će privatni koncert za kraljicu

Lady Gaga na pozornici često glumi nasilnu smrt i simulira seks s plesačima. Organizatori se nadaju da će ipak biti pristojna

ZAGREB - Kontroverzna glazbena zvijezda Lady Gaga, poznata po neobičnim i golišavim izdanjima, nastupit će na ovogodi-šnjoj kraljevskoj zabavi Royal Variety Performance 7. prosinca, koja se organizira za britansku kraljevsku obitelj.

Američka pop-pjevačica, koja gotovo na svakom koraku izaziva čuđenje zbog, u najmanju ruku, neprimjerne odjeće, tako će održati koncert pred britanskom kraljicom Elizabetom II., a organizatori se nadaju kako će se za tu priliku ipak pristojno odjenuti i izvesti pjesme. Izbor 23-godišnje kantautorice, koja šokira i načinom nastupa, nerijetko glumeći nasilnu smrt ili napastovanje sa svojim plesačima na pozornici, a na posljednjoj je dodjeli MTV-jevih Video Music Awards nagrada odglumila da se do smrti izbola nožem, prilično je iznenađujući.

Na Royal Variety Performanceu su, naime, dosad nastupala velika glaz-bena imena poput Nata Kinga Colea ili Cliffa Richarda te niti jednom dosad nisu angažirane zvijezde čiji su nastupi ili izdanja praćeni kontroverzama poput njezinih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:51