Lada Kajfež treći put rekla da, i to bez predbračnog ugovora

RIJEKA - Lada Szabo Kajfež, udovica farmakologa, političara i tvorca Apaurina Franje Kajfeža, udala se danas treći put za poduzetnika Milana Krekovića, također udovca. Sudbonosno “da” izrekli su u crkvi Svetog Jerolima u središtu Rijeke, pred 60-ak uzvanika, uglavnom iz kruga najbližih prijatelja.



Ceremoniju je vodio velečasni Marijan Jurčević, a ulogu kumova odigrale su dvije dame, Ksenija Vrabić i Gordana Nikolić. Mlada se pojavila u atraktivnoj vjenčanici boje pjenušca, kreaciji salona vjenčanica Nancy iz Zagreba.



Poduzetnici na vjenčanju



Na vjenčanju su, među ostalim, bili i riječki poduzetnici Joško Drezga i Aleksandar Maras sa suprugama te radijski i TV voditelj Neno Pavinčić. Nakon izlaska iz crkve dočekala ih je klapa Zvonejski kanturi iz Matulja povrh Opatije koja je izvela nekoliko romantičnih glazbenih brojeva.



Nakon službenog dijela ceremonije u Rijeci, svatovi su se preselili u Opatiju gdje se najvažniji dan u životu proslavili u luksuznom grand hotelu Četiri opatijska cvijeta. Inače, par većinu vremena provodi u Opatiji gdje boravi u Krekovićevoj vili.



Odoljevala pozivima



Budući da su oboje dobrostojeći, par je, nedavno je izjavila Lada, odlučio ući u brak bez predbračnog ugovora jer im je oboma međusobno povjerenje u vezi najvažnije, iako takav dokument smatraju normalnim postupkom. Također su odlučili da im uzvanici ne kupuju darove za vjenčanje nego da novac koji su za to namijenili daruju u dobrotvorne svrhe.



- Najvjerojatnije ćemo prikupljenim novcem pomoći jednoj maloj bebi. Nakon vjenčanja nastavit ćemo dalje živjeti normalnim tempom. Neću se potpuno preseliti u Opatiju nego ćemo i dalje biti na relaciji Opatija - Zagreb jer ja moram brinuti za svoje dvije kćeri i njihovo školovanje - rekla je Lada.



Par se upoznao lani na poslovnom razgovoru, kada je 49-godišnji Kreković odlučio razgledati dvorac Miljana koji je Lada godinama pokušava prodati.



Nakon toga je dva mjeseca odolijevala Milanovim pozivima na izlazak, no nakon nekoliko kava, ručkova i simpatičnih darova, 51-godišnja se profesorica engleskog i povijesti umjetnosti, zaljubljila u trgovca nekretninama koji je većinu svog života proveo u Švicarskoj, gdje je bio vlasnik nekoliko ugostiteljskih lokala na Bodenskom jezeru.














Luka Benčić/EPEHA, Marija Lokas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:25