'TO JE BIO VAPAJ U POMOĆ'

'LAKNULO MI JE KAD SU GA UHITILI' Oglasila se majka 16-godišnjaka kojeg je Tom Hardy ganjao po ulicama Londona zbog krađe motocikla

 Getty Images

- On nije zločesto dijete. Samo ima problema s mentalnim zdravljem, a okolina ga zbog nerazumijevanja odbacuje i osuđuje - zavapila je majka 16-godišnjaka, koji je početkom tjedna u Londonu ukrao motocikl. U maniri pravog akcijskog junaka tinejdžera je na kraju uhvatio holivudski glumac Tom Hardy.

Nakon što je policija s maloljetnim delikventom obavila obavjesni razgovor, oglasila se i majka, koja osim 16-godišnjaka, ima još dvoje djece.

- Sinovo uhićenje došlo mi je kao svojevrsno olakšanje. Krađa motocikla bio je njegov očajnički poziv u pomoć. Nadam se da će poslije ovoga napokon dobiti odgovarajuću terapiju. Samo želim da mu bude bolje - rekla je uplakana majka britanskim medijima.

Dodala je kako njezino dijete, osim autizma, ima i poremećaj hiperaktivnosti te deficita pažnje, zbog čega se teško uklapa u normalno društvo.

- Svaki put kad mi zazvoni telefon, bojim se da će mi netko javiti da mi je sin mrtav - požalila se očajna majka.

Tinejdžer je, pišu britanski mediji, prije incidenta s motociklom prijetio da će se baciti s mosta u rijeku Temzu, zbog čega je također morala intervenirati policija.

- Tom Hardy odrastao je u istom kvartu u kojem i mi živimo. Ni on nije imao bajno djetinjstvo, izbacivali su ga iz škole, ali doveo se u red. Nadam se da će tako biti i s mojim sinom - zaključila je majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:43