U ZAGREBU

MALO DRUGAČIJE VALENTINOVO Svi zaljubljenici u rock 'n' roll moći će ga propisno proslaviti na koncertu Partibrejkersa u Tvornici

 Oleg Moskaljov/Cropix

'Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji nego na prijašnjim koncertima, a govori se da nikad nismo razočarali', najavljuju Partibrejkersi svoj nadolazeći koncert 14. veljače, za Valentinovo u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Bend je već nebrojeno puta nastupio u Zagrebu, a za svoje fanove ovog puta donose malo drugačije Valentinovo, idealno za one koji su istinski zaljubljeni u zvuk pravog rock 'n' rolla.

'Volim tu vrstu muzike - ritam i blues, punk rock i sve to. Osjećam se ugodno što mogu time pokazati svoju osobnost i različitost. Sve ovo radim iz mogućnosti da pričam i kažem što mislim o ovom svijetu i ljudima sa kojima živim, da prikažem svoje emocije, da utješim nekog tko se osjeća jako usamljeno ili ima frku što se razlikuje od krda', kaže Zoran Kostić Cane, pjevač benda.

Cane se osvrnuo i na svoju 32-godišnju karijeru s Partibrejkersima i sve ono što su prošli zajedno.

'Bilo je teško i zanimljivo. Raslo se i zaljubljivalo, i rađala su se djeca. Putovalo se i družilo, našli smo Boga, jedna sveukupnost. Muzika je najljepša stvar na svijetu koja te prikazuje u boljem svijetlu nego što jesi... Koliki je trud uložen u sve to, koliko se i dan danas ulaže truda, kako je to u stvari jedna uzaludna misija! Što više razmišljam o tome, sve mi je lošije, a zapravo je najvažnija muzika i pjesme koje su ostale koje znače ljudima', kaže Cane kad priča o prošlosti svog benda koji je prije dvije godine spektakularnim koncertom u Beogradu, a potom i na turneji regijom proslavio 30 godina rada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 23:46