ZAŠTO SE RAZVODE?

Marc je bio ljubomoran i htio kontrolirati Jennifer. Ona ga je svaki drugi vikend izbacivala iz kuće

(FILES) Photo dated February 13, 2011 shows Jennifer Lopez and Mark Anthony arriving at the 53rd annual Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles. Superstar singer and actress Lopez will split from Anthony after seven years of marriage, the couple revealed to People magazine in a joint statement on July 15, 2011. "This was a very difficult decision. We have come to an amicable conclusion on all matters," they said in the statement. Lopez and Anthony were married in a June 2004 ceremony and they have two children. AFP PHOTO/FILES/Robyn Beck
 AFP

Latino pjevačica Jennifer Lopez je možda prekinula s američkim glumcem i redateljem Benom Affleckom prije više od šest godina, ali njen bivši zaručnik očito i dalje ima mjesto u srcu njene majke. Guadulupe Rodriguez se javila Afflecku nakon što je pukla vijest da se Lopez razvodi od Latino pjevača Marca Anthonyja , piše Daily Mail .

- Guadulupe se Benu javila putem emaila. Htjela je savjet za Jennifer. Uvijek ga je voljela i vjerovala mu. Odgovorio joj je emailom, zaželio najbolje i pomogao koliko je mogao - tvrde bliski izvori za US Weekly.

Isti izvori tvrde kako se Lopez rado sjeća 18 mjeseci koje je provela s Affleckom, unatoč tome što je njihova veza završila razvrgnućem zaruka u 2004. godini.

- Ben će uvijek biti jedna od njenih najvećih ljubavi. Bio je njen ideal, filmska zvijezda - tvrdi izvor.

Glasine o braku Marca Anthonyja i Jennifer Lopez pojavile su se samo tjedan dana nakon što je par 12. srpnja objavio razlaz. Izvori navode kako je Anthony bio 'ljubomoran' te kako je htio 'kontrolirati' svoju suprugu.

- Upadali su brojne grozne svađe. bio je to loš brak, a Jennifer je imala snage ga prekinuti. bio je to kumulativni efekt svega što joj je Marc napravio. Bio je grozan muž - tvrde izvori, koji također navode da je Lopez (41) često znala izbaciti Anthonyja (42) iz njihova doma u Hollywoodu. Latino pjevač je tada večeri morao provoditi u hotelu.

- Stalno su se svađali i Jennifer ga je konstantno izbacivala van. Tražila ga je da ode gotovo svaki drugi vikend.

Prema tim tvrdnjama, par se odlučio razići nakon dva mjeseca stalnih svađa.

- Jednostavno više nisu mogli funkcionirati zajedno i to ih je oboje činilo nesretnima. Zaključili su kako je najbolje da krenu svatko svojim putem zbog njihovo dvije djece - otkrio je izvor, misleći na trogodišnje blizance Lopeza i Anthonyja, Maxa i Emmu.

Opet, drugi izvori tvrde kako je ponovni uzlet Lopezine karijere pravi razlog njihova razlaza.

- Držao ju je nesretnom kako je karijera ne bi ponijela. Ovo ponašanje joj je konačno dojadilo - tvrdi izvor, koji također navodi kako je Anthony postao zavidan nakon što mu je supruga postala uspješan sudac Američkog Idola . Izvori bliski Latino pjevaču poriču ove tvrdnje te naglašavaju kako je uvijek bio pun potpore za karijeru svoje supruge.

Ipak, gdje ima dima ima i vatre, pa se tako dovoljno prisjetiti njihove zajedničke turneje ili filmskog promašaja El Cantante.

- Niste mu mogli reći ne inače bi izbila žestoka svađa - izjavio je izvor.

Brak se već raspadao, ali Anthony je došao na ideju da Lopez zapleše s njim na pozornici finala Američkog Idola ovog svibnja.

- Mislim da joj je bilo jako teško njemu reći ne - izjavio je jedan od izvora.

Anthony je također navodno bio ljubomoran na zgodne muškarce koji su surađivali s njegovom suprugom, a 'potpuno je poludio od ljubomore i bijesa' kada se J-Lo u svom novom spotu pojavila uz Williama Levyja , prozvanog ' Brad Pittom Kube'.

- Jedini odnos koji je postojao i koji i dalje postoji je profesionalni odnos. Ničeg drugog nije bilo - komentirao je Levyjev glasnogovornik.

Posljednje javno pojavljivanje slavnog para dogodilo se u New Yorku na gala zabavi koju je u dobrotvorne svrhe organizirao Samsung. Par se doimao 'čudno', a kasnije je otkriveno kako je Lopez Anthonyja iz kuće izbacila nekoliko dana ranije, tako da je morao spavati kod prijatelja.

- Činila se mnogo sretnijom nakon što nije imala kontakt s njim na nekoliko dana - izjavio je jedan od izvora, a drugi je komentirao kako je J-Lo 'tužna jer brak nije uspio. Ali smatra kako je pokušala doista sve'.

Slavi par se nada kako će prijateljski podijeliti imovinu, a plan je da Lopez zadrži njihov dom od 12 soba u Los Angelesu, dok bi Anthony zadržao vilu na Long Islandu. Vjeruje se kako će Lopez dobiti skrbništvo nad djecom, a Anthony bi ih viđao 'što je češće moguće'.

Priča se kako će svatko od njih zadržati svoje bogatstvo, a izgleda kako se nastavljaju planovi o pokretanju linije odjeće za Kohl. Zeleno svjetlo također ima i show latino glazbe Q'Viva , kojeg je sad već bivši par imao namjeru producirati.

Zapravo, čini se kako se Lopez bacila na posao te je zauzeta komedijom ' What To Expect When You're Expecting' (Što očekivati kada si u drugom stanju), a šuška se kako će se vratiti u Američki Idol.

Anthony se također fokusirao na karijeru - održao je koncert u Bogoti u Kolumbiji ovog vikenda. Tada je, pomalo zagonetno, publici rekao:

- Kažu mi da sam samac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:38