NEUGODAN KRAJ

Mel Gibson fizički zlostavljao Oksanu?

Glumac Mel Gibson podnio je zahtjev za zabranu pristupa svojoj bivšoj ljubavnici, ruskoj glazbenici Oksani Grigorievoj, objavili su jučer američki mediji.

TMZ pak neslužbeno doznaje da je Oksana tražila zabranu pristupa Melu Gibsonu te prijavila nasilje u obitelji. Odvjetnici Mela Gibsona potom su na sudu traži reviziju odluke o zabrani pristupa kako bi glumac mogao viđati svoju kćer.

Podsjetimo, 54-godišnji glumac je zbog 14 godina mlađe pjevačice nakon 29 godina braka ostavio ženu Robyn s kojom ima čak sedmero djece, te mu je Oksana prije devet mjeseci rodila kćer Luciju.

Do fizičkog nasrtaja navodno je došlo u siječnju, a nastavilo se i kasnije, ali samo sa verbalnim obračunima.

Oksana i Mel u travnju su objavili da više nisu zajedno.

- Prekinuli smo nedavno, bilo je to vrlo iznenadno. Nažalost, ne mogu vam reći razlog, ali sve ćete saznati vrlo skoro – izjavila je tada Oksana.

Od ranije je nezgodna teška narav talentiranog glumca i redatelja.

Prije godinu dana tijekom nedjeljne mise jednoj crkvi u Kaliforniji počeo je vikati na župljane i na dva svećenika i biskupa optužujući ih da ga ogovaraju te im je čak zaprijetio da će zatvoriti crkvu ako mu ne prestanu govoriti iza leđa.

U srpnju prošle godine napao je novinarku koja se kao lažna obožavateljica uvukla u VIP ložu i pokušala snimiti Oksanu i Mela. Kada joj to nije uspjelo poslala je svog prijatelja, ali Melu je već tada prekipjelo pa mu je poderao majicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 08:44