PONOVNO NA PORODILJNOM

Mel Gibson po osmi put postao otac

Gibson je prije dobivanja nove curice bio otac čak šestorice sinova i jedne kćerke.
 Reuters

Američki glumac i redatelj, Mel Gibson, postao je otac po osmi put. Naime, hollywoodski je megajunak u petak dobio kćerkicu sa svojom 39-godišnjom djevojkom, Ruskinjom Oksanom Grigorievom. Mlada majka i dijete nalaze se kod kuće i dobrog su zdravstvenog stanja.

Pedesettrogodišnji Gibson je bio presretan što je ponovo postao otac.

- Istina je, imat ćemo dijete. Ne mogu biti sretniji zbog toga - izjavio je Gibson tijekom svog gostovanja u Jay Leno showu.

Glumac je voditelju Lenu objasnio kako je Grigorievu upoznao prošle godine nakon što je potpisala ugovor za njegovu izdavačku kući 'Icon Records'. Dodao je i kako ona sigurno nije razlog raspada njegovog braka.

Gibson je, inače, rastavljen od svoje supruge Robyn s kojom je u braku bio punih 28 godina i trenutno su u procesu razvoda. Kao glavni razlog rastanka s Robyn naveo je 'nepomirljive razlike'.

No, globalno slavni glumac priznaje da je i njegova krivica što brak nije funkcionirao napomenuvši kako će ostati prijatelj s bivšom ženom jer je ona fenomenalna žena i vežu ih djeca.

Gibson je prije dobivanja nove curice bio otac čak šestorice sinova i jedne kćerke. Najstarije dijete je 28-godišnja Hannah dok je najmlađi 10-godišnji Thomas.

I Grigorieva također ima dijete iz prošlog braka, 12-godišnjeg dječaka čiji otac je James Bond glumac, Timothy Dalton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 19:05