GLUMICA U GODINAMA

MELANIE GRIFFITH BIJESNA NA HOOLYWOOD 'Sve se vrti oko mladosti i ljepote'

Supruga Antonia Banderasa je priznala kako kad je imala 20 ili 30 godina, nikad nije mislila da će ostati bez posla nakon što navrši 50, što je tad slušala od drugih glumica.
 AFP

Melanie Griffith (56) pobijesnila je na Hollywood koji je opsjednut mladošću i ljepotom te ignorira žene koje su prešle 50 godina.

Glumica u godinama, koja se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima kako bi zadržala dobar izgled, kazala ej kako su ponude za uloge presušile.

Također, kazala je kako u zadnje vrijeme ne ide u kino, jer su većina filmova ili animirani ili su glavni likovi superheroji.

Supruga Antonia Banderasa je priznala kako kad je imala 20 ili 30 godina, nikad nije mislila da će ostati bez posla nakon što navrši 50, što je tada slušala od drugih glumica.

- Sada ih razumijem. Sve se vrti oko mladosti i ljepote. Vjerujem da je dobra gluma ono što bi trebalo biti presudno - požalila se glumica na premijeri svog novog filma, trilera Dark Tourist i dodala: - Većina scenarija je tako glupa i površna. No znam čitati scenarije svog supruga, i ono što on piše je sasvim nešto novo i drugačije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:35