UGRADILI MU ČETIRI PREMOSNICE

MIROSLAV ŠKORO ZAVRŠIO NA HITNOJ OPERACIJI 'Probudila me snažna bol u prsima. Doktori su mi zaustavili srce na više od sat vremena. Zbog njih sam živ'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.09.2018. u 15:30

Zagreb, 041015. Park Bundek.
U sklopu Medjunarodnog dana zastite zivotinja na zagrebackom Bundek je organiziran cijelodnevni program na kojemu je nastupio Miroslav Skoro.
Na fotografiji: Miroslav Skoro.
Foto: Matea Petrovic / CROPIX
Matea Petrovic / CROPIX

Miroslav Škoro

 

Velikan hrvatske glazbene scene Miroslav Škoro (56) nedavno je, na veliko razočaranje mnogobrojnih obožavatelja, morao otkazati sve već unaprijed dogovorene koncerte. Znalo se samo da naš popularni pjevač ima problema sa srcem, sve do ovoga četvrtka, kad je on sam na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kako je 29. kolovoza zapravo završio na hitnoj operaciji.

- Prije dva tjedna probudila me snažna bol u prsištu. Nakon ultrazvuka zaključeno je kako je za mene, zbog začepljenih krvnih žila, najbolje rješenje operativni zahvat. Zaustavljeno mi je srce na više od sat vremena i ugrađene su mi četiri premosnice. Zahvaljujući tome danas sam živ...

Slab sam i trebat će mi neko vrijeme da se oporavim. Ispričavam se svim organizatorima i publici, jer je puno nastupa odgođeno ili otkazano. Nažalost, toga će biti još. Trenutačno nisam u stanju biti samostalan - napisao je Škoro.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo