BEZOBRAZNI OBOŽAVATELJ

Morrissey dobio bocom u glavu, pa napustio koncert

Nemili je incident uslijedio tri tjedna nakon što se 50-godišnji Morrissey srušio tijekom nastupa u Swindonu
 AFP

Što se tiče nastupa uživo čini se da Morrissey, bivši frontmen britanskog alternativnog rock sastava 'The Smiths', stvarno nema sreće.

Taj je 50-godišnji glazbenik sinoć odjurio s pozornice nakon što ga je jedan od gledatelja tijekom koncerta u Liverpoolu pogodio bocom u oko.

Ovaj nemili incident uslijedio je tri tjedna nakon što se Morrissey srušio tijekom nastupa u Swindonu.

Morrissey se na početku liverpoolskog koncerta osjećao 'kao doma' i nije pokazivao nikakve znakove poteškoća s disanjem koje su ga smjestile u bolnicu 24. listopada.

Međutim, tijekom druge pjesme Morrissey se približio publici kako bi se rukovao s obožavateljima kada ga je plastična boca piva pogodila ravno u glavu.

Popularni je pjevač na to ustao, pozdravio više od osam tisuća obožavatelja i otišao s pozornice.

Iako su gledatelji uzvikivanjem njegova imena pokušali nagovoriti ostarjelu zvijezdu za nastavak koncerta, nakon par minuta iz razglasa je došla informacija kako od nastavka neće biti ništa.

- Razočarani smo jer je jedan vandal iz publike uspio upropastiti spektakl za pamćenje brojnim obožavateljima - objasnio je Tim Banfield, ravnatelj dvorane Echo Arena u kojoj se koncert održao, dodavši kako će uprava dovesti u pitanje konzumiranje hrane i pića u dvorani.

Razočarani će gledatelji dobiti povrat novaca, a Morrissy će sam morati zaliječiti ego.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:53