VJERNI OBOŽAVATELJI

Morrissey s koncerta protjerao gledatelja koji ga je vrijeđao

Britanski se pjevač šalio s publikom što je jedan fan doživio kao uvredu te ga opsovao. Morrissey je tada zaustavio koncert i zamolio ga da ode
 Arhiva

Britanski pjevač Morrissey sve više gubi kontakt sa svojim obožavateljima.

Nakon što se zbog problema s disanjem srušio na koncertu u Swindonu, a tri tjedna kasnije dobio bocom u glavu na koncertu u Liverpoolu, Morrisseyu se novi incident dogodio u njemačkom Hamburgu.

Britanski je zabavljač u jednom trenutku s pozornice zafrkavao publiku kako ih ne želi nazivati 'Hamburgerima' što je jedan njegov obožavatelj našao vrlo uvredljivim te mu vratio

Morrissey je tada zaustavio svoj nastup, zamolio da se upale svjetla u dvorani te ljubaznim glasom, no nimalo ljubaznim sadržajem, rekao, sada vjerojatno bivšem, obožavatelju da napusti dvoranu.

- Možda bi jednostavno trebao otići. Odlazi dječače! Hodaj! Kreni, ne trebamo te. Zapravo, možeš otići i j*** se! Vani je predivno - objasnio je Morrissey 'nevjernom' fanu.

Nakon još malo svađanja, situaciju su došli smiriti zaštitari koji su ljutitog gledatelja izveli iz dvorane.

A Morrissey, kada je shvatio da mu takvi skandali ne idu na ruku, odlučio se spustiti u publiku i rukovati se sa svim obožavateljima u prvom redu, što su oni s oduševljenjem prihvatili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:10