IDEALNA FORMA

Možete li vjerovati da je Bojana rodila prije samo 7 dana?

Početkom prosinca Bojana se vraća u svoje matično kazalište, Gavellu
 Gloria

Devet mjeseci trudnoće na glumici Bojani Gregorić, koja je prije samo sedam dana rodila svoje drugo dijete, kćerkicu Zoe, nije ostavilo ni najmanjeg traga. Dapače, već pri izlasku iz zagrebačke bolnice Sveti Duh iz koje je otpuštena zajedno s bebom nakon tri dana, Bojana je pokazala kako senzacionalno izgleda.

Hvata ritam spavanja i jela

U elegantnom crnom kraćem baloneru, minisuknji, smeđim čarapama s uzorkom i modernim čizmama iste boje te besprijekornom frizurom, izgledala je kao da se vraća s nekog fotosessiona, a ne da je netom postala drugi put majkom u svojoj 38. godini.

Ispred bolnice dočekao ju je suprug, 33-godišnji Enes Vejzović zajedno s četverogodišnjim sinom Raulom, a svi od reda nasmiješeni ni najmanje nisu skrivali svoju sreću zbog prinove. I u telefonskom razgovoru Bojana je jučer zvučala odlično, iako Zoe još uvijek hvata svoj ritam spavanja i jela.

- Nisam ništa posebno radila zbog forme, to je vjerojatno genetska predispozicija. Dobila sam gotovo isto kilograma kao i u prvoj trudnoći, s Raulom 13, a sa Zoe 12 kilograma. Vjerojatno je sve potrebno otišlo bebi - uz smijeh je uzvratila Bojana čija se Zoe rodila s mjerama i većim od prosjeka - 3750 grama i 51 centimetar.

Uz Bojanu je na porodu bio po drugi put suprug Enes, a beba je prilično brzo stigla na svijet, u nešto više od dva sata. Vjerojatno zbog lakog poroda, Bojana se tako brzo oporavila, ali kaže da trenutno ne razmišlja o svom tijelu na taj način.

- Pa naravno da trbušnjaci nisu tu i da baš kao sve ostale žene imam višak kože na trbuhu. O pločicama ću razmišljati prije mora, kada ću morati uskočiti u kupaći kostim. Uostalom, najbolji trening mi je što trčim za Raulom, pa se onda Zoe rasplače, pa trčim njoj, mislim da mi je to i više nego dovoljno - objasnila je uz smijeh Bojana. No za razliku od poroda, Bojanina trudnoća nije protekla bez problema.

Sve što smo prošli u trudnoći

- Imala sam određene komplikacije na početku trudnoće i upravo zbog svega što smo prošli odlučili smo kćerkicu nazvati Zoe, što na grčkom znači život, življenje, životni grč. To nas je na kraju i inspiriralo za ime, koje i nije danas više tako rijetko, ali za nas ima posebno značenje - kazala je glumica.

A što se tiče četverogodišnjeg sinčića Raula, on je, sudeći po Bojaninim riječima, odlično prihvatio činjenicu da više nije jedinac.

- Raul me baš jako iznenadio svojom reakcijom. Odličan je i dobro je reagirao na cijelu promjenu - rekla je glumica koja se inače vrlo brzo planira vratiti daskama koje život znače. No to je još, kako je objasnila, samo plan, jer ne namjerava zapostaviti svoje majčinske obaveze zbog posla.

Ubitačan radni ritam

- Ako nešto ‘zašteka’ kod kuće, znam što će mi biti prioritet - uzvratila je Bojana koja bi kako sada stvari stoje trebala početkom prosinca vratiti se u svoje matično kazalište Gavella.

Naime, tada bi trebale započeti probe za predstavu ‘Leda’ Miroslava Krleže. Redatelj Boris Svrtan namijenio je Bojani glavnu ulogu Melite, a premijera bi trebala biti u siječnju. No, atraktivna glumica, poznata i po ulogama u domaćim sapunicama poput ‘Doline sunca’ i ‘Sve će biti dobro’, ne planira i povratak u televizijske serije. To i ne čudi s obzirom da je radni ritam na soap projektima doslovno ubitačan. Šest mjeseci svakodnevnog snimanja, koje zna trajati i po 12-ak sati, nisu život kakav je lako organizirati čak i kada nemate obitelj. Sudeći po Bojaninoj reakciji, koja je i zatrudnila kada je snimala ‘Dolinu sunca’, glumica se, barem zasad, ne namjerava upuštati u takve projekte.

- Nemam se namjeru vraćati u sapunice - potvrdila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:46