KRAJ LJUBAVI

Muž Dijane Čuljak: Moja supruga izrekla je neistine. Nismo se ništa dogovorili, osobito ne oko novca

TV urednica i voditeljica razvodi se od 45-godišnjeg producenta Vladimira Šelebaja s kojim ima šestogodišnju kćer, a njihovi prijatelji kažu da sad slijedi bespoštedna bitka ­za imovinu
 Gloria

U šoku sam zbog zanimanja javnosti za moj privatni život. Ne želim otvarati dušu i povjeravati se jer moram misliti na svoju šestogodišnju kćer Laru Viktoriju. Jedino što mogu reći je da muž i ja odnedavno živimo na dvije adrese, ali prijateljski i civilizirano brinemo se o zajedničkom djetetu.

O razlozima odvojenog života ne namjeravam govoriti. Hoće li, i kada, doći do razvoda, i kakav će biti, nije niti tema o kojoj sam razgovarala s mužem, a kamoli da o tome govorim za novine. Mi se nismo rastali niti radi druge žene niti drugog muškarca. Ozbiljni smo i zreli ljudi i s kime on sada pije kavu, s kime su ga vidjeli, ili ga viđaju, sasvim je nevažno - rekla je za Gloriju 43-godišnja Dijana Čuljak Šelebaj, urednica i voditeljica HTV-ova Dnevnika 3, potvrđujući time glasine da se nakon šest i pol godina braka razvodi od 45-godišnjeg poduzetnika Vladimira Šelebaja.

Da njihov brak sve dublje tone u krizu, šaputalo se još jesenas, ali Dijana je to odmah odlučno demantirala. No, kad je u veljači, u jednom restoranu u središtu Zagreba, 43. rođendan proslavila samo s prijateljicama, a njezinog muža nije bilo na vidiku, postalo je jasno da glasine ipak nisu bile samo puka tlapnja. Inače, rođendane, i svoje i kćerine, te godišnjice braka, Dijana Čuljak Šelebaj voli javno proslavljati.

Moja je supruga ovih dana izrekla neke neistine - komentirao je, pak, svoju privatnu situaciju Vladimir Šelebaj - jer demantirala je da se razvodimo kad je rastava već bila sasvim izvjesna. Netočno je, također, da smo se prije dvadesetak dana o svemu civilizirano dogovorili. Nismo se ništa ­ dogovorili, osobito ne što se novca tiče.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLORIJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:47