VIŠNJIĆI ČEKAJU PRINOVU?

Nadu u rođenje njihova prvog djeteta dali su im Bobanovi

Višnjić je sa suprugom i sinom Božić proveo u Hrvatskoj, ali svoju kćer ni ovaj put nije posjetio
 Mateo Rilović/CROPIX

ZAGREB - Hoće li se obitelj Višnjić na ljeto povećati za još jednog člana? Ako je vjerovati riječima najbližih prijatelja Gorana i Ivane, oni u srpnju očekuju prinovu, a Ivana će tada na svijet donijeti njihovo prvo biološko dijete. Ta je informacija obavijena velom šutnje i nitko ne želi čak ni neslužbeno komentirati njezinu točnost.

Desetljeće nade

Prijateljima su se, međutim, nedavno povjerili da im je nadu u ostvarenje najveće životne želje pobudilo rođenje prvog biološkog djeteta Leonarde i Zvonimira Bobana, Ruže. Ako je ova vijest istinita, Goranu, Ivani i njihovu posvojenom dvoipolgodišnjem sinčiću Tinu predstojeća 2010. godina bit će svakako jedna od najznačajnijih u životu i vezi koja, unatoč usponima i padovima, traje već više od desetljeća. Šibenski glumac i kći proslavljenog redatelja Antuna Vrdoljaka upoznali su se prije gotovo 13 godina u zagrebačkom kazalištu Gavella, gdje je počela njihova ljubav.

Kada su se njemu naglo otvorila vrata Hollywooda, bivša dizajnerica keramike isprva je ostala u Zagrebu, no ubrzo mu se pridružila u La-La landu. Kako bi se preselila k njemu, prekinula je poslovnu karijeru i zatvorila svoj salon za uljepšavanje u centru grada te s Goranom započela zajednički život u unajmljenom jednosobnom stanu na Beverly Hillsu. Već iduće godine u Hrvatsku je stigla vijest da se mladi par vjenčao pred matičarem u strogoj tajnosti u Santa Barbari.

Pomućeno veselje

Iako je par svoj život želio obogatiti prinovom, to im nikako nije uspijevalo. Prije dvije godine stoga su posvojili dječaka kojega su nazvali Tin, ali im je veselje pomutilo izbijanje afere u vezi s Višnjićevim preljubom. Danas 37-godišnja Šibenčanka Mirela Rupić tada je rodila kćer Lanu Lourdes, i to otprilike u isto vrijeme kad su Višnjićevi u SAD-u obavljali posljednje pripreme za posvojenje. Prema priznanju same Mirele Rupić, koja se nije libila čestih i, najblaže rečeno, vrlo otvorenih nastupa u medijima, Lana Lourdes začeta je jedne strastvene i pijane noći dok je Višnjić bio u Šibeniku.

Iako je Višnjićeva bivša ljubavnica često preko medija “vapila” za njegovim posjetom i kontaktom, glumac je priznao očinstvo, prihvatio plaćanje alimentacije od 9000 kuna mjesečno, nekoliko puta upozorio na medijsku eksponiranost djeteta, no - svoju kćer još nikada nije vidio. To je jako povrijedilo njezinu majku Mirelu Rupić, koja je svojedobno u eter pustila nimalo nježne telefonske poruke koje joj je tijekom njene trudnoće upućivala prevarena Ivana Višnjić.

Poigrao se na Ribnjaku

Mirela je pak prije nekoliko mjeseci sa zainteresiranima preko Facebooka podijelila svoju veliku želju - kako jedva čeka da napije Višnjića ne bi li joj napravio još jedno dijete.

Inače, Višnjići su božićne blagdane proveli u Zagrebu. Ivana je s plavokosim sinčićem stigla nekoliko dana prije muža, koji je u Hrvatsku sletio na Badnju večer ravno iz Škotske u kojoj snima BBC-jevu seriju “The Deep” s Minnie Driver i Jamesom Nesbittom. Zajedno sa suprugom i sinom Božić je proslavio kod Ivaninih roditelja, Branke i Antuna Vrdoljaka.

Na božićno jutro otac i sin prošetali su oko kuće Tinova djeda, a dječačić - koji dosad nikad nije bio u domovini svojih roditelja - poigrao se i na dječjem igralištu na zagrebačkom Ribnjaku.

Nakon toga su se Višnjići i Vrdoljaci okupili oko bogatog stola, a dječje cike nije nedostajalo jer su svečanom ručku prisustvovali svi Tinovi bratići i sestrične koje on dotad nije upoznao. Nakon par zagrebačkih dana Ivana, Goran i Tin zaputili su se u Žaborić, gdje su posjetili Goranove roditelje Željka i Milku, a potom su nakratko ponovno došli u Zagreb i otputovali u jednu europsku metropolu, gdje će provesti Silvestrovo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:34