INTIMNO VJENČANJE

NAJVEĆI DAN PRED VILIBOROM, SLIJEDI VJENČANJE! 'Moja Vladimira osvojila me srčanošću, želim s njom pobjeći iz grada i baviti se poljoprivredom'

 Biljana Gaurina/EPH

Saborski zastupnik, politički aktivist i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, 25-godišnji Ivan Vilibor Sinčić, veći dio svog dana posvećuje radu, no, kako je otkrio za Dnevnik.hr, njegova zaručnica Vladimira Palfi je ta koja mu je u potpunosti promijenila život, ne toliko politika.

'Mi smo zaručeni već tri godine, a trebali smo se vjenčati prošle godine, međutim zbog izbora smo morali odgoditi vjenčanje. Trenutno planiramo ljetno vjenčanje', rekao je Sinčić u intervjuu za Dnevnik.hr. Dodao je da ne žele veliko vjenčanje te da će na popisu gostiju uglavnom biti obitelj i manji broj prijatelja.

Sinčić je rekao da je ga je Palfi osvojila srčanošću, ali i time da je u mnogočemu slična njemu. 'Naša je ljubav počela lagano te se razvijala i kroz taj razvoj mi je temeljito promijenila život', dodao je Sinčić.

'Ljubav ne znači da ste stalno sretni i potrebno je puno kompromisa da bi veza uspjela', rekao je Sinčić. 'Jedan od tih kompromisa je da je žena uvijek u pravu', dodao je s osmijehom te je zaključio da je ta izjava, unatoč tome što zvuči kao klišej, češće nego ne istinita.

Sinčić je rekao da želi skroman život unatoč poslu koji se bavi te bi volio imati kuću negdje daleko od urbane džungle gdje bi se on i supruga mogli baviti poljoprivredom i živjeti u miru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:01