DOKAZIVANJE LJUBAVI

NAJZALJUBLJENIJI ZVJEZDANI PAR Miranda Kerr i Orlando Bloom ponašaju se poput zaluđenih klinaca

 Kevan Brooks/AdMedia/SIPA/CROPIX

Smatraju ih jednim od najatraktivnijih zvjezdanih parova na svijetu, a oni sada očito pokušavaju dokazati da spadaju i među najzaljubljenije.

Manekenka Miranda Kerr i glumac Orlando Bloom na crvenom tepihu svečanosti “Green Gold USA” ponašali su se poput zaluđenih klinaca.

Međusobna hvatanja za guzu, široki osmijesi, očarani pogledi i nježni zagrljaji, par je napravio cijeli romantični show kao da snimaju reklamu za Valentinovo.

Je li to bilo sponatno ili pak dogovorena akcija para, teško je zaključiti, ali činjenica je da su se polovicom prosinca prošle godine pojavili napisi o krizi u njihovu dvogodišnjem braku.

Glasine je potaknula sama Miranda jer više od mjesec dana nije nosila vjenčani prsten. Potom su i iz drugih izvora stigle informacije da se par sve češće svađa, a zatim da su odlučili i “zamrznuti” svoj brak na određeno vrijeme.

Sada su očito odlučili stati nakraj tim pričama i javno pokazali svoju ljubav koja je počela 2008. Vjenčali su se nakon dvije godine veze, a 2011. dobili sina Flynna Christophera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:50