NAPETA SITUACIJA

NAPUSTIO DJEVOJKE USRED RUČKA! Marka razbjesnile kritike na njegov račun: 'Malo mi je puna kapa svega! One trebaju shvatiti da ja nisam jednostavan!'

 
Markova majka i djevojke
 Nova TV

Kandidate TV showa "Ženim sina?" još samo malo dijeli do velike završnice - vremena je sve manje, pa je svaki trenutak od krucijalne važnosti, no očito ne i za Marka, koji se već prvoga dana na velikom putovanju posvađao sa svojim djevojkama.

Po dolasku u Dubrovnik, Marko je svoje dame i mamu Anu odveo na ručak, ali umjesto opuštenoga razgovora, djevojke su Marku sasule paljbu kritika.

Nives i Mariju zasmetalo je to što ih Marko ništa ne ispituje, već samo slušaju njegove anegdote, pa su mu za ručkom to odlučile i spočitnuti.

- Imaš kriva viđenja i krive stavove - pokušala mu je objasniti Marija, na što je Marko u svoju obranu rekao kako ne razumije što im smeta jer ih je svugdje vodio, uključujući i Dubrovnik.

- Marko baš i nije toliko dobar. Kao da ima podvojene ličnosti u sebi. Jako je teško s njim - požalila se Marija, a Nives je pak zaključila: "Mislim da Marko ima neku krizu srednjih godina, ili je opet u pubertetu".

Čini se kako se Marku nije dalo slušati kritike djevojaka, pa se dignuo od stola i napustio ih, što je Mariju, Nives i mamu Anu poprilično iznenadilo.

- Malo mi je puna kapa svega, trebalo mi je malo mjesta i prostora... Ne vidim ja tu ništa loše... Trebaju shvatiti da ja nisam jednostavan - odgovorio je mami na pitanje što je to bilo za ručkom te dodao: "Ne treba to shvaćati kao svađu. Meni treba malo lufta".

Hoće li Marko izgladiti situaciju s djevojkama, ne propustite doznati u novoj epizodi showa "Ženim sina?" u ponedjeljak navečer na Novoj TV.

Nova TV
Markova majka i djevojke

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:53