KONJIČKI SPORT

NATJEČU SE KĆERI GORANA IVANIŠEVIĆA I MILIJANA BRKIĆA Samoborski kup u preponskom jahanju ove godine u još raskošnijem izdanju

 
Amber Ivanišević
 Ronald Goršić / Cropix

Dana započinje atraktivan Kup grada Samobora u preponskom jahanju, koji se održava u prvom tjednu rujna, od četvrtka 6.9. do nedjelje 9.9. na Etno farmi Mirnovec. Očekuje se oko više od 250 jahača iz Hrvatske i inozemstva (Austrija, Italija, Njemačka, Mađarska, Slovenija, Srbija i drugih zemalja) koji će se natjecati u više kategorija. Utakmice sva četiri dana turnira su na rasporedu već od 8 sati.

Na turniru sudjeluju svi hrvatski reprezentativci od seniora (Andro Hrgović, Filip Rožmarić, Janka Kraševec, Denis Gugić) i juniora (Josipa Koletić, Eva Golubiček, Josip Gugić, Dunja Alđamal) do kadeta (Lea Djelmić, Kim Vukadin, Nuša Olajoš, Sara Makar). Dolazak je potvrdio i Gerfried Puck, jedan od najboljih austrijskih jahača koji još uvijek jaši najveće svjetske turnire, te Andras Kovy, jedan od najboljih mađarskih jahača, a natječu se još i Amber Ivanišević, kći Gorana Ivaniševića, te Helena Brkić, kći Miljana Brkića, kao i poznati alkar Andrija Hrgović.

Osim u sportu, prekrasnim životinjama i prirodi, posjetitelji mogu uživati i u popratnim sadržajima na prostranom imanju uređenom u eko – etno stilu. U subotu od 20 h priprema se veseli western party za sve sudionike i posjetitelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:44