BEZ RAZDVAJANJA

NI POSLOVI NEĆE STATI NA PUT NJIHOVOJ LJUBAVI Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar nastavljaju graditi karijeru i život u Americi?

 CROPIX

Bilo je jasno da će Zrinka Cvitešić kad tad barem pokušati ostvariti glumačku karijeru u inozemstvu, a čini se da se paru Cvitešić-Kranjčar sad otvorila mogućnost rada u Americi.

Kako donosi tportal.hr, Zrinka je prihvatila ponudu za snimanje svog prvog filma u američkoj produkciji, čiji je redatelj Njujorčanin, Christopher Peditto. U filmu 'Lucky Accident Crash' Cvitešić će glumiti glavnu žensku ulogu, Taru, a već ovaj mjesec, 22. veljače, nastupa na koncertu u New Yorku gdje će se skupljati sredstva jer se film snima u nezavisnoj produkciji.

S druge strane, Niko Kranjčar je bio na oglednom treningu u njujorškom nogometnom klubu NY Cosmos i nagađa se da je to korak do potpisivanja ugovora. U klub je došao na poziv direktora i trenera Giovannija Savaresea, a na Twitteru kluba već je objavljena vijest o Kranjčarovim pripremama u NY Cosmosu.









Prije odlaska u Ameriku, Cvitešić će nastupiti povodom obilježavanja 120. godišnjice kazališne zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu u glazbeno-scenskom spektaklu pod nazivom 'Teatru s ljubavlju' koji će se održati u nedjelju, 7. veljače 2016. Uz nju će nastupiti tenor Ivo Gamulin Gianni, glumac Nikša Kušelj, članica Baleta Atina Tanović te baletni umjetnik i ravnatelj Baleta Leonard Jakovina.





Mark your calendars! Tickets are now available for A Balkan American Musical Celebration. MONDAY, FEB 22 at 6pm at...

Posted by Lucky Accident Crash on Wednesday, January 27, 2016




Podsjetimo da je Zrinka Cvitešić već postigla ogroman uspjeh izvedbom na West Endu te osvojivši jednu od najprestižnijih kazališnih nagrada Laurence Olivier Award za nastup u mjuziklu ‘Once’. Za ulogu u filmu ‘Što je muškarac bez brkova’ osvojila je nagradu na filmskim festivalima u Puli i Sarajevu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 14:47