NE MOŽE MU OPROSTITI

Nije bila samo jedna: Ivan Klasnić dolazio je zbog jedne TV voditeljice u Zagreb...

Patricia je 2007. bolesnom suprugu željela donirati bubreg i tada, u najtežim trenucima njegova života, govorila da će se za Ivana boriti poput lavice

ZAGREB - Nedavno je u javnosti odjeknula vijest da je braku nogometaša Ivana Klasnića (31) i njegove supruge Patricije (35) nakon osam godina došao kraj nakon što ga je supruga nenajavljeno posjetila u stanu u Manchesteru i u njemu pronašla slike i odjeću druge žene.

- Posvuda su bile fotografije druge žene, a u ormaru je visjela ženska košulja koja nije moja, ispričala je Patricia za njemački časopis Bunte

Supruga Patricija počela je sve više otkrivati medijima detalje svog života s Ivanom Klasnićem.

Časopis Extra navodi kako je Klasnić navodno osim avanture u Manchesteru, dolazio često i u Zagreb, makar i na jedan dan. Sve to, navodno, zbog jedne TV voditeljice.

Par se upoznao i zaljubio 1997. godine, a na vjenčanje su se odlučili 2003. Uskoro su postali i roditelji djevojčice. Medijske stupce nikada nisu punili skandalima. Brak se činio idealnim, a Klasnić je, s punim pravom, govorio da mu je supruga najveća podrška, što nije bilo lako.

Patricija i Ivan su prebrodili njegovu bolest, dvije transplatacije bubrega, optužbu za silovanje, ali očito ne i preljub.

Najmanji problem u Patricijinom životu sad predstavlja buduća podjela imovine i ostali pravni detalji koji će, najvjerojatnije tijekom brakorazvodne parnice uslijediti jer u brak s Ivanom ušla je iz čiste ljubavi. Teško će biti i njihovoj djevojčici Fabiani objasniti zbog čega njezini roditelji žive odvojenim životom. Ali, najprije treba preboljeti izdaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:08