OČITO JOJ NIJE ZAMJERIO

'NIJE UVIJEK NAJBOLJE BITI POTPUNO ISKREN U BRAKU' Popularna Anđelka priznala da je na početku veze lagala suprugu: 'To je bio svojevrsni eksperiment'

 
 Danijel Soldo / CROPIX

Zahvaljujući humorističnoj hit seriji "Andrija i Anđelka", srpska televizijska i kazališna glumica, 33-godišnja Anđelka Prpić, postala je vladarica malih ekrana u čitavoj regiji, a sudeći po njezinim urnebesnim izjavama, neposredna, brbljava i zabavna nije samo pred kamerama, nego i u stvarnome životu.

Tako je popularna Anđelka u jednom intervjuu progovorila i o receptu za bračnu sreću.

- Možda potpuna iskrenost nije uvijek najbolji put, ali za mene je jedini. Bubnem sve što mi je u tom trenutku na pameti, pa neka nam je Bog u pomoći. Znam da je često bolje stati na loptu, ali što ću kad ova moja stalno skače - izjavila je glumica, a prenosi Avaz.ba.

Otkrila je i kako je suprugu Dariju, s kojim je u sretnom braku već šest godina, na početku veze ipak zatajila jedan vrlo važan detalj o sebi.

- Nisam mu htjela reći čime se bavim. To je bio svojevrsni eksperiment. Zapravo sam htjela provjeriti bih li u budućnosti mogla vjerodostojno glumiti bilo koju ulogu, pa sam mu rekla da radim u banci i on mi je, naravno, povjerovao. Ta moja mala laž potrajala je čak nekoliko dana - prisjetila se Anđelka.

Srecni ljudi ili Najbolji zivot #raj #rajnazemlji #muzizenamackapecena #mauritius #tkmoments #turkishairlines

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Turisti #turistiulisabonu #pijanciulisabonu #ljubavuprolece #muzizenamackapecena #andjelkaprpic

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:52