ŽELJA OD MALIH NOGU

NIKAD NIJE KASNO ZA UČENJE Ivana Banfić (45) upisala fakultet, želi biti psihologinja

Zagreb, 270513.U Cafe baru Temple mlada glazbenica Petra Kovacevic predstavila je svoj debitantski videospot za pjesmu Ajmo plesat, autora Branimira Mihaljevica i redatelja Filipa Dizdara, u cemu su je dosli podrzati mnogi kolege sa glazbene scene.Na fotografiji: Ivana Banfic i Denis Dumancic.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markicevic / CROPIX

Pjevačica Ivana Banfić, koja ima 45 godina, prije godinu dana postala je studentica. Ivana je upisala studij psihologije, ali ističe kako ne misli zbog toga napustiti pjevačku karijeru.

'Oduvijek sam željela studirati psihologiju i još kao djevojčica stalno sam drugima postavljala milijun različitih pitanja. Sada sam, napokon, željela zadovoljiti tu znatiželju i doznati za sebe odgovore koji se tiču sreće, ljubavi, Boga i života. Klasična pitanja koja muče ljudski rod', izjavila je pjevačica u intervjuu za Tportal.

Dodala je kako joj je u početku bilo teško zagrijati stolicu i baciti se na učenje, ali danas je to sasvim druga priča nego u mladim danima.

'Bolje sad kad sam zrelija, nego dok sam bila mlađa jer sam tada uglavnom izlazila, a knjiga mi je bila zadnja na pameti', kaže Banfić u razgovoru za Tportal te dodaje: 'Moja je prva i jedina ljubav glazba. Živim za nju i nekad se osjećam kao da sam rođena na pozornici'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:47