U PAKLU ALKOHOLA I DROGE

NOVI DETALJI O PREDOZIRANJU POP PRINCEZE: LEŽALA JE U BLJUVOTINI I KRVI Kad ju je našla, asistentica je mislila da je Demi mrtva, uspaničeno je urlala

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.08.2018. u 21:23

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 12: Demi Lovato attends the MTV EMAs 2017 held at The SSE Arena, Wembley on November 12, 2017 in London, England. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for MTV)
Getty Images for MTV

Demi Lovato

- Mrtva je, mrtva je! - vrištala je izbezumljena asistentica Demi Lovato (25), nakon što je krajem srpnja američku glumicu i pjevačicu pronašla onesviještenu u njezinoj vili u Los Angelesu.

Glazbenica je, piše The Mirror, ležala u vlastitoj bljuvotini i krvi, a život joj je najvjerojatnije spasio njezin tjelohranitelj. Upravo je on bio dovoljno priseban da nesretnoj Demi prije dolaska hitne pomoći očisti dišne puteve i donekle je stabilizira.

Lovato, koja još od tinejdžerske dobi ima ozbiljnih problema s alkoholom i drogom, predozirala se 24. srpnja, a iz bolnice bi trebala izići u sljedećih nekoliko dana.

Američki mediji pišu kako je pjevačica pristala ponovno ići na liječenje, a navodno joj je i vlastita obitelj postavila vrlo ozbiljan ultimatum.

- Već su umorni od borbe s njezinom ovisnošću. Ne žele ju izgubiti, ali ovaj put spremni su donijeti radikalnu odluku - ne ode li se Demi liječiti, prekinut će sve kontakte s njom - rekao je izvor blizak obitelji Lovato.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo