‘NAJLUĐA NOĆ’ NA HTV

Novogodišnji show pretvoren u cirkus

Davor Gobac i Jacques Houdek postat će klaunovi, Maja Vučić marioneta, a Lana Jurčević izvodit će akrobacije na svilenoj traci - otkrila je urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi

ZAGREB - Duško Ćurlić, Mirko Fodor i Vanda Winter za Novu godinu pretvorit će se u meštre cirkusa, a zvijezde hrvatske estrade u artiste, klaune, žonglere... Zabavni program HTV-a ove je godine odlučio napraviti četverosatni novogodišnji program pod radnim nazivom “Cirkus”, čija je urednica Vedarna Međimorec, scenarist Krešimir Dolenčić, a režiser Tihomir Žanr.

- Nismo imali baš nikakvih problema s odazivom pjevača jer su se svi oduševili idejom da isprobaju čari cirkusa. Davor Gobac i Jacques Houdek postat će klaunovi, Maja Vučić marioneta, a Lana Jurčević izvodit će akrobacije na svilenoj traci - otkrila je neke od detalja novogodišnjeg showa urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi.

Kroz HTV-ov cirkus koji se ovih dana snima u njihovu najvećem studiju “Anton Marti”, svoje će točke izvesti i Josipa Lisac, Severina, Luka Nižetić, Maja Šuput, Marko Tolja, Massimo i Neno Belan, Natali Dizdar, Nina Badrić, Kraljevi ulice, Colonia te mnogi drugi.

- Imat ćemo i prave artiste, skupinu Antun Tun i Kam kram, kao i stand up komediju za koju su zaduženi Zlatan Zuhrić Zuhra, Željko Pervan i Arijana Čulina te grupa Sve 5 - objasnila je Homsi.

“Anton Marti” je za tu priliku pretvoren u pravu cirkusku arenu u koje će ući i plesači, a sve će biti začinjeno i vatrenim efektima. Snimanje završava u srijedu 25. studenoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:59