STIGLE PRINOVE

Obitelj Zrnić mora kupiti autobus kako bi baš svi mogli na more

Hrvatski rukometni reprezentativac povećao je obitelj za dva nova člana, dječake Bornu i Vitu

ZAGREB - Bez obzira na ishod druge utakmice koju će Hrvatska rukomtna reprezentacija sa Španjolcima odigrati u nedjelju 13. ožujka u splitskoj Spaladium Areni, reprezentativac Vedran Zrnić zasigurno će slaviti. Vedran je, naime, ponovno postao otac, ovaj put blizanaca, koje je njegova supruga Lana rodila 9. ožujka.

Otac bio na porodu

Dječaci, koje je par nazvao imenima Borna i Vito, rođeni su u bolnici u njemačkom gradiću Gummersbachu, gdje Vedran igra u tamošnjem rukometnom klubu. Poznati rukometaš, inače otac trogodišnje djevojčice Tonje, prisustvovao je porodu. Nakon što je porod prošao dobro i kada se uvjeri da su mama i djeca dobro, Vedran će doletjeti u Hrvatsku kako bi prisustvovao utakmici protiv Španjolaca.

- Vedran je došao u Njemačku samo da bi Lani pružio potporu na porodu i onda će se pridružiti reprezentaciji. Porod je prošao super, Lana i dečki su odlično. Jedan je težak 3150 grama i dugačak 51 centimetar, a drugi ima 2850 grama i dugačak je 52 centimetra. Jako su krupne bebe - rekao je Lanin brat Alan Susović, koji se s njom čuo nedugo nakon poroda.

- Iako je riječ o blizancima i unatoč tome što su krupni, Lana nije išla na carski rez nego je rodila prirodnim putem. Bitno je da je sve prošlo u redu. Svi smo jako sretni - naveo je Alan, koji ima sedmogodišnjeg sina Luku i za šest mjeseci ponovno će postati otac, a ovaj put - trojki.

- Veselimo se povećanju obitelji, a s obzirom na to koliko će nas biti s blizancima i trojkama kada se rode, morat ćemo kupiti bus kako bi svi skupa mogli ići na more - našalio se.

Lanin brat čeka trojčeke

Velika obitelj postaje još i veća kada joj se pribroje i djeca Vedranove sestre blizanke Tihane Zrnić - petogodišnja Luna i trogodišnja Leni. Tihana kćeri ima s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem, a on je i otac petogodišnjeg Noe, sina HTV-ove voditeljice Karmele Vukov-Colić. Bivšu manekenku i voditeljicu na HTV-u Tomislav Ivković je, ponesen atmosferom, zaprosio na Laninu i Vedranovu vjenčanju 2006. Tada su već imali tromjesečnu Lunu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 13:35