GLUMIT ĆE SAMOGA SEBE

Olimpijski prvak Ryan Lochte prvi put na filmskom platnu: Plivač će glumiti u seriji '90210'

Lochtea, koji će glumiti u nastavku slavnog Beverly Hillsa, nakon Olimpijade zasipaju ponudama
 AP

LOS ANGELES - Olimpijski šampion, američki plivač Ryan Lochte, potpisao je prvi ugovor za filmsku ulogu, najavile su producentice televizijske serije "90210".

Dvadesetosmogodišnji Lochte, osvajač dviju zlatnih medalja na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Londonu, gostovat će u televizijskoj seriji u kojoj će glumiti samoga sebe.

"Kad smo doznali da će Ryan Lochte biti tu i da bi se mogao pojaviti u seriji, osjećali smo se kao da smo osvojili zlatnu medalju! Članovi američke plivačke reprezentacije za nas su prave zvijezde i bili smo jako uzbuđeni kad smo čuli da će se pojaviti u seriji", priopćile su producentice Patti Carr i Lara Olsen.

Lochtea nakon Olimpijade u Londonu zasipaju hollywoodskim ponudama, a on je sam prošloga tjedna izjavio da se seli s Floride u Los Angeles i da bi rado sudjelovao u TV emisijama poput "Ples sa zvijezdama".

Peta sezona serije "90210", nastavak serije "Beverly Hills, 90210", počinje se prikazivati u listopadu i prati skupinu bogatih tinejdžera s Beverly Hillsa. Epizoda u kojoj se pojavljuje Lochte trebala bi biti prikazana 28. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 12:16