DVIJE GODINE SREĆE

Otkrivamo: Tko je Ivana Đeldum, velika ljubav Slavena Bilića!

Njezini roditelji prvo su se izričito protivili vezi, ali sada su prihvatili izbor svoje 26-godišnje kćeri. S obzirom da se radi o vrlo katoličkoj obitelji, sve više se šuška o - braku...
 Nenad Dugi/CROPIX

RIJEKA - Sada već dvogodišnja veza nogometnog izbornika Slavena Bilića i Riječanke Ivane Đeldum očito je sve snažnija. Potvrđuju to i poljupci koje su razmjenjivali na zagrebačkom aerodoromu nakon povratka naše reprezentacije iz Izraela.

Slika može, priča ne

Lijepa Ivana svog je dragog bodrila i na tribinama stadiona u Tel Avivu gdje joj je društvo pravio dugogodišnji Slavenov prijatelj i Sanjin Ugarković, poznati nogometni menadžer.

Premda svoju djevojku odavno ne skriva pred kamerama, Bilić dosljedno odbija svaki razgovor o ljubavi i privatnom životu. Isti gard prema medijima od početka veze ima i Ivana koja odbija svaku komunikaciju s novinarima, a bliskim prijateljima govori kako joj nimalo ne godi što je postala meta fotoreportera.

Ta samozatajna 26-godišnja djevojka potječe iz poduzetničke obitelji koja živi u malom mjestu Sveti Vid na Krku. Kada se pročulo za njezinu vezu s uspješnim izbornikom, pričalo se kako su roditelji - a naročito otac - bili izrazito protiv veze svoje kćeri, no navodno su međuvremenu su prihvatili Ivanin izbor. Kada je započela ljubav, Ivana je još bila studentica fakulteta za hotelski menadžment u Iki, a u međuvremenu je diplomirala i zaposlila se u turističkoj agenciji. Ivana je i razlog čestog Bilićevog boravka u kvarnerskoj metropoli, a nerijetko ona vikende provodi i kod njega u Zagrebu. Druže se isključivo s bliskim prijateljima, no još uvijek zajedničke trenutke najradije provode sami. Zbog Slavenovih obaveza u reprezentaciji često su razdvojeni pa je tako navodno taj nježni poljubac na Plesu bio oproštaj jer je Ivana krenula kući u Rijeku, a Slaven produžio u Čatež.

Žurkovo pokraj Rijeke

Baš nitko iz obitelji, pa tako ni Ivanina sestra, ne žele komentirati Ivaninu vezu s Bilićem, a zavjet diskrecije “potpisale” su i Ivanine bliske prijateljice. No, sve se više šuška kako bi Slavenova riječka ljubav mogla okonačati i brakom. Ivana potječe iz izrazito katoličke obitelji koja bi vjerojatno svoju kćer voljela vidjeti pred oltarom.

Čini se kao da iznad Rijeke non stop leti Amor

Čini se da iznad Rijeke kao da zadnjih godina obitava sam Amor. Najprije je u grad na Rječini zbog ljubavi doselila naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić, nakon nje u Riječana se zaljubila i najveća hrvatska estradna zvijezda Severina koja sa svojima Slavkom uređuje kuću iznad Ičića, a onda se riječka ljubav dogodila i Slavenu Biliću. Tko je sljedeći?( Nevenka Horvat)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 15:49