NAKON 2 MJESECA

OTVORENA OPORUKA TRAGIČNO PREMINULOG GLUMCA Paul Walker sve ostavio svojoj mezimici

 SIPA

Glumac Paul Walker koji je nedavno izgubio život u tragičnoj automobilskoj nesreći, oporučno je sve što je posjedovao ostavio kćeri.

Prema pisanju TMZ-a, 15-godišnja Meadow, koja je jedino dijete preminulog glumca, oporučno je dobila bogastvo vrijedno 25 milijuna dolara, a uključuje imanje i vilu te sav novac koji je imao na raznim računima kao i razne umjetnine te skupocjene automobile.

Paulova kći Meadow trenutačno živi s majkom Rebeccom iako je njezina zakonska skrbnica Paulova majka.

Paulov otac je kao nositelj oporuke zatražio i sudsko očitovanje kako bi mogao ispuniti Paulove posljednje želje, a to će biti realizirano ovog mjeseca.

PREMINUO U TRAGIČNOJ AUTOMOBILSKOJ NESREĆI

Walker i njegov prijatelj Roger Rodas, koji je i upravljao Porscheom, poginuli su ostavši u gotovo 'borilačkom' položaju, kojeg su, kako se čini, zauzeli reagirajući na neizbježan udar.

Automobil kojim je Paulov kolega Roger Rodas upravljao udario je u rasvjetni stup, a potom nekoliko stabala uz rub ulice, dok je automobil od siline udaraca gotovo prepolovljen, navodi se u izvješću. Walker je pretrpio nekoliko teških fraktura, jednako kao i Rodas, koji je, kako se navodi u izvješću, dobio toliko ozbiljnu ozljedu glave da je i mozak bio vidljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:44