ZAVRŠENA OBDUKCIJA

Paul Walker umro od ozljeda i teških opeklina

 Ernesto Ruscio / Getty

LOS ANGELES - Glumac Paul Walker, najpoznatiji po ulozi u filmovima Brzi i žestoki, umro je u prometnoj nesreći od "kombiniranog utjecaja traumatskih i termalnih ozljeda", objavio je u srijedu mrtvozornik u Los Angelesu.

Walker (40) bio je suvozač u nesreći koja se dogodila u subotu u Santa Clariti u Kaliforniji, pedeset kilometara sjeverozapadno od Los Angelesa. Vozač Porschea Carrere GT Roger Rodas umro je od višestrukih traumatskih ozljeda, objavljeno je.

Glumčevo tijelo bilo je spaljeno do neprepoznatljivosti kada su policijski službenici stigli na mjesto događaja. Toksikološka testiranja bit će poznata za šest do osam tjedana.

Zbog Walkerove smrti Universal Pictures na neodređeno je vrijeme odgodio snimanje sedmog nastavka serijala Brzi i žestoki, a bilo je najavljeno da će u distribuciju krenuti 11. srpnja 2014.

"U ovome trenutku osjećamo da je naša dužnost na neko vrijeme prestati raditi na filmu Brzi i žestoki 7, kako bismo procijenili kakve su nam mogućnosti za nastavak", kaže se u priopćenju Universal Picturesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2023 12:27