PUKLO PRIJATELJSTVO

PJEVALA MU NA SVADBI, SAD GA SE JAVNO ODRIČE 'Pa on misli da je u redu podupirati nekoga tko vjeruje kako je okej primiti ženu za pi***!'

 
Lana Del Rey, Kanye West
 Profimedia

- Kad čujete da ropstvo traje 400 godina - 400 godina? To mi onda zvuči kao izbor - ovom izjavom Kanye West (41) zgrozio je svjetsku javnost, pogotovo Afroamerikance, a na sebe je navukao i gnjev dosadašnje prijateljice Lane Del Rey (33) kad je rekao kako "iznimno voli Donalda Trumpa jer je on njegov tip čovjeka", prenio je portal Contactmusic.com.

- Kad je Trump postao predsjednik, Amerika je izgubila puno toga, i previše, a tvoja potpora njemu također je veliki gubitak za američku kulturu. Vas dvoje vjerojatno se možete povezati na više razina jer očito imate slične osobnosti, obojica ste neizmjerno narcisoidni... Ako misliš da je u redu podupirati nekoga tko vjeruje kako je okej primiti ženu za pi***, onda ti hitno treba intervencija i stručna pomoć - komentirala je ljutita Lana.

No čini se kako glazbenica, koja je prije četiri godine pjevala na reperovu vjenčanju u Parizu, nije jedina koju je Kanye izbacio iz takta. Naime, Westova stajališta duboko su razočarala i njegovu suprugu Kim Kardashian (37).

- Ona je svjesna da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali nije joj svejedno... Sram ju je zbog njegovih izjava, ali nikad to neće javno priznati. Obećala je biti uz njega u dobru i zlu te od toga ne namjerava odustati - rekao je izvor blizak reality zvijezdi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:39