BALKAN KANTRI

Poslušajte Sevin novi turbo folk garant - hit 'Lola'

Sibenik,031107.Severina na gala veceri u sibenskom Solarisu odusevila je sve posjetitelje iako je jos uvijek u stanju oporavka od operacija glasnicaFoto: Ante Baranic / Cropix-spektakli-
 Ante Baranic / CROPIX

Sevin Fan klub objavio je veseli turbo folk pjesmuljak 'Lola' koji će se naći na kompilacijskom albumu 'Miligram' koji je okupio, kako piše blog, 'najbolje izvođače s područja Balkana'.

Uradak o curi iz grada, čije autorstvo potpisuje Aleksandar Milić Mili, koji je do sada pisao za Cecu i Lepu Brenu, najavljen je kao pompozan jer jedino takav i priliči 'pjevačici tog kalibra'.

Mili je za album odabrao deset balkanskih pjevača: Željka Joksimovića, Jelenu Rozgu, Željka Samardžića, Tifu, Caliope, Milenu Vučić, Eminu Jehović, Alena Ademovića, Sašu Matića i naravno, kao konstantu - Severinu Vučković.

Na tržištu će se naći sljedeći tjedan, prvo samo na srbijanskom tržištu, a potom i u Hrvatskoj te drugim zemljama s ovih prostora.

Severina je pjesmu snimila u beogradskom studiju pred svoj koncert u Areni Beograd u listopadu ove godine.

Milić kaže kako mnogi ne znaju da je u Americi najprodavanija glazba upravo country, te ističe da bi i mi trebali biti ponosni na našu tradiciju, koju treba koristiti smisleno i unapređivati je.

- Neće više Lola, voljeti do bola, Lola više nema srca, cijeli grad to zna... Neće više Lola, plesat polugola, momci za mnom ne plaču, ne plačem za njima ja... Izmislila mala drogu protiv droge, to si maco ti – samo je dio 'smislenog tradicijskog teksta' uz koji će se uskoro, bez sumnje, bacati čaše po kafanama i klubovima od Vardara do Triglava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 11:08