'SANJAO SAM DA SAM...'

Preminuo roker Mikey Welsh: Na Twitteru predvidio točno vrijeme i mjesto svoje smrti?!

 outsiderart.info

ZAGREB - Američki rock glazbenik, nekadašnji basist popularne skupine Weezer, Mikey Welsh , pronađen je mrtav u nedjelju u hotelskoj sobi u Chicagu, piše Slobodna Dalmacija.

Iako službeni razlog njegove smrti još nije poznat, pretpostavlja se da mu je presudilo predoziranje narkoticima, a osobito bizaran detalj u cijeloj priči jest činjenica da je Welsh prije dva tjedna na Twitteru predvidio točno vrijeme i mjesto svoje smrti.

- Sanjao sam da sam umro u Chicagu slijedećeg tjedna (srčani udar u snu). Moram napisati oporuku danas - napisao je Mikey na Twitteru 26. rujna, nakon čega je dodao ispravak da se radi o tjednu kasnije.

To, međutim nije bio jedini put da je glazbenik spomenuo mogućnost svoj prerane smrti jer je, nudeći na prodaju jedan umjetnički predmet, istaknuo kako ga prodaje za 250 dolara te napomenuo kako će , u slučaju da on "ode prije vremena" cijena predmeta rasti.

Vijest o glazbenikovoj smrti objavila je na Twitteru njegova obitelj, napisavši:

- Svi smo duboko nesretni što vas moramo obavjestiti da nas je Mikey Welsh danas neočekivano napustio. Zauvijek ćemo ga se sjećati kako predivnog oca, umjetnika i prijatelja. Počivao u miru.

Mikey, koji je bio otac dvoje djece, preminuo je u 40. godini. U posljednje vrijeme, nakon odlaska iz benda, bavio se slikarstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 01:25