BOGATIJI ZA 380 TISUĆA

Proslavit ću uz zdravu hranu: odojke i janjce

Ne znam kamo bih prvo krenuo jer me čeka drugo rušenje Guinnessova rekorda, kaže Mlinarić

ZAGREB - Glumac i sportaš Mario Mlinarić pobjednik je druge sezone reality showa Nove TV “Farma”, a titulu pobjednika ispred nosa je odnio aktualnom hrvatskom Misteru Dinu Bubičiću i bivšoj Miss Universe Ivani Paris.

380 dukata

Sa 380 dukata, koliko ih je osvojio tijekom 14 tjedana provedenih na seoskom imanju, kući je otišao bogatiji za 380.000 kuna.

- Super sam, još i ne znam kako se osjećam. Svi su mi nedostajali, rodbina, prijatelji. U ponedjeljak Sonju i mene očekuje doček u Bjelovaru koji je organizirao Kocka. Bit će tu pečenih odojaka, janjaca, sve zdrava hrana. Doći će svi farmeri, a s obzirom na to da smo tamo navikli raditi, vjerojatno će i sada Ivana prati tanjure, Renči cijepati drva i tako dalje.

Ipak, ne znam kamo bih prvo krenuo jer me u četvrtak očekuje moje drugo rušenje Guinnessova rekorda. Dolazi sudac iz Londona i nadam se da ću se bez problema ponovno upisati u Knjigu rekorda - rekao je Mario Mlinarić koji je prvi rekord oborio gurajući automobil neprestano 24 sata.

Dodao je da su mu svi stanari bili dragi i da mu je teško izdvojiti samo jednog.

Više ih je dragih

- Dino, Renmen, Vajta, Boris, netko manje zbog svađa, netko više zbog dobrog odnosa, ali sigurno ih ima više dragih. Glupo se osjećam jedino zbog optužbi da sam glumio na farmi. Takav sam kakav jesam, ali onima koji su to rekli opraštam zle komentare.

U svakom slučaju, poželio sam se druženja i komunikacije jer sam tri mjeseca bio rob jednog prostora - zaključio je pobjednik “Farme”, koji je od samog početka showa, ove godine obitelježenog tučnjavama, svađama i diskvalifikacijama, slovio kao najveći favorit za pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:58