METALLICOMANIJA

Prvog dana planulo više od pola karata za Metallicu!

Postoji mogućnost da s menadžmentom grupe razgovaramo o povećanju kapaciteta, poručuju iz Lupa promocije
 AFP

ZAGREB - Gotovo 10.000 ulaznica za dugoočekivani metal spektakl grupe Metallica na Hipodromu 19. svibnja 2010. rasprodano je već danas, prvog dana kad su puštene u prodaju.

Najpoznatija svjetska metal grupa tako se smjestila na visoko drugo mjesto po brzini prodaje ulaznica, odmah iza popularnih irskih rokera U2, koji su stadion u Maksimiru rasprodali za samo nekoliko sati. Hrvatski fanovi poznate losangeleske četvorke u prva tri sata prodaje, između 8 i 11 ujutro, kupili su već 5000 ulaznica te je već tada bila gotovo rasprodana cijela Fan Pit zona u kojoj ulaznica stoji 360 kuna.

‘Kupite na vrijeme’

U tvrtki Lupa Promotion ne kriju zadovoljstvo zbog izvrsne prodaje kakvu su, doduše, i očekivali te napominju obožavateljima da, s obzirom na brzinu prodaje, svoje ulaznice nabave na vrijeme. Iako se koncert Metallice održava na Hipodromu, broj ulaznica ograničen je na samo 20.000, tako da ih je u prvom danu prodana već polovica.

Kako su prije najavili iz Lupa Promotiona, postoji mogućnost da s menadžmentom grupe razgovaraju o povećanju broja ulaznica, ako za to bude potrebe, a sudeći prema brzini prodaje, moglo bi biti onih koji će ostati bez ulaznice.

Skromnija mjesta

Osim iznimno traženih Fan Pit ulaznica, odlično se prodaju i nešto “skromnije” ulaznice za travnjak Hipodroma koje stoje 300 kuna, a u prodaji je ostalo i onih luksuznijih, za tribine sa sjedećim mjestima, po cijeni od 450 kuna.

Dugovječna heavy metal grupa, čiji je koncert 2004. godine naglo otkazan, u Hrvatsku konačno dolazi nakon gotovo dvije godine pregovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:33