NIŠTA OD SVADBE

PUKLA HOLLANDEOVA VEZA Vjenčanje francuskog predsjednika otkazano? Julie ljetuje s drugim

Svadba se trebala održati sljedeći tjedan, no glumica je snimljena na plaži na Korzici s drugim muškarcem
 AFP

Afera francuskog predsjednika Françoisa Hollandea s glumicom Julie Gayet mogla bi biti gotova nakon što je Gayet viđena na odmoru s drugim muškarcem, a on je na godišnji otišao sam, prenosi Daily Mail.

Nagađanja o njihovu razlazu povlače se još otkako je Hollande ostavio Valerie Trierweiler, ženu s kojom je dotad živio, a koja je napustila Elizejsku palaču nakon što su glasine o Hollandeovu preljubu postale javne.

Istovremeno, 42-godišnja Gayet nikada nije priznala da se viđa s predsjednikom, a na fotografijama objavljenim u magazinu Voici snimljena je na plaži na Korzici s drugim muškarcem, za kojeg se pretpostavlja da je odvjetnik Pierre Puybasset.

Hollande, pak, odmor provodi u predsjedničkoj rezidenciji La Lanterne u Versaillesu, a od najavljenog vjenčanja, koje se navodno trebalo održati na njegov 60. rođendan, izgleda da ipak neće biti ništa. Francuski mediji prošli su mjesec pisali kako Hollande planira oženiti svoju ljubavnicu.

Hollande do sad nije pokazivao nikakav interes za instituciju braka, unatoč činjenici što ima četvero djece s bivšom djevojkom, francuskom ministricom ekologije Segolene Royal. Ipak,primijećeno je da mu nije bilo baš ugodno pohađati službene događaje bez službenog partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 09:06