'NAPRAVILA SAM SVE MOGUĆE'

DVA DANA NAKON FINALA 'GOSPODINA SAVRŠENOG' PUKLA LJUBAV IZMEĐU MIJE I NUŠE 'Svim sam svojim srcem željela da traje. Ne sudite i ne pitajte me ništa!'

 
Mijo i Nuša
 Maja Bota za RTL

Nakon što je Mijo Matić u četvrtak u finalu druge sezone RTL-ovog reality showa "Gospodin Savršeni" 28-godišnjoj slovenskoj pjevačici Nuši Rojs uručio posljednju ružu, učinivši je time pobjednicom druge sezone i odabranicom svoga srca, Rojs je u subotu ujutro na Instagramu objavila da ona i Matić, naočigled, više nisu zajedno.

"Dragi moji, svim svojim (srcem) željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Gledajte danas RTL u 17:45 sati, iskreno kao i uvijek, rekla sam svu istinu, napravila sve što je bilo moguće s moje strane i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa... možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme... hvala", napisala je Rojs uz četiri fotografije sebe i Matića.

Uz to, Rojs je u Instagram Pričama u petak u popodnevnim satima objavila kratak video uz sljedeće riječi: "U želji nema sigurnosti da ćete to i dobiti. I ako osoba od koje očekujete ljubav od vas također očekuje ljubav, to je onda problem. Bit će kao da se dva prosca sretnu i zajedno prose. Svuda u svijetu postoje bračni problemi između muževa i žena, a jedini razlog za to je to što oboje očekuju ljubav jedno od drugog, ali ljubav ne mogu dati."

Nuša Rojs / INSTAGRAM

Matić na društvenim mrežama nije komentirao Nušino razočaranje. U jednom od komentara njezine objave spominje se da je Matić lajkao njezinu objavu o prekidu, međutim taj lajk među više od šest tisuća njih, koliko je objava u međuvremenu skupila, nismo uspjeli pronaći.

Podsjećamo, Matić je u četvrtak u finalu emisije "Gospodin Savršeni" između 23-godišnje Porečanke Mihaele Muhvić i Nuše odabrao slovensku pjevačicu.

"Prvi sam put siguran da sam donio ispravnu odluku. Znao sam samo kakvu bih curu želio; inteligentnu, samopouzdanu, ambicioznu, neustrašivu koja slijedi svoje snove… Koja bi bila pustolovna, pa da joj se može svidjeti dečko koji hoda sa 19 cura istovremeno. Što te više upoznajem, sve mi se više sviđaš i ta tvoja ljubav prema životu i energija, jednostavno su zarazni. Ovako smo počeli i ovako bih volio da završimo. Zahvalan sam na cijelom iskustvu i što sam upoznao ovakvu divnu osobu. Nadam se da je ovo početak nečeg lijepog", rekao je Matić Rojs prilikom finalnog odabira nakon kojeg su se i strastveno poljubili.

Nažalost za Matić i Rojs, to nešto lijepo što je počelo u četvrtak u finalu emisije nije potrajalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:53