NOVI REALITY SHOW

FOTO: KOJA ĆE OSVOJITI GOSPODINA SAVRŠENOG Hostesa, manekenka i radnica u kladionici bore se za srce fatalnog Gorana

 
 Instagram, RTL

Na programu RTL-a uskoro počinje novi reality show "Gospodin Savršeni", a mi vam u nastavku predstavljamo prve tri kandidatkinje koje će se boriti za ljubav fatalnog Gorana Jurenca.

Splićanka Nandi Uzelac ima 28 godina, radi u clubbingu i priznaje kako joj se u životu spojilo ugodno s korisnim jer su joj izlasci postali izvor prihoda.

RTL
Nandi Uzelac

Premda je prvo odabrala studij prava i medicine, preusmjerila se na ekonomiju i trenutačno radi kao hostesa u Dubrovniku. Upravo zbog posla teško joj je pronaći muškarca koji će je razumjeti i neće biti ljubomoran, no tvrdi kako se zbog ljubavi ne bi mijenjala. Gospodina Savršenog misli osvojiti kuhanjem, jer ga je doživjela kao čovjeka koji voli domaću hranu i, naravno, inteligencijom.

Nandi puno putuje i iskreno kaže kako su joj važne financije, a kao jedinica u obitelji uvijek je sve naučila i dobiti. Uz to što je iznimno snalažljiva i vedroga duha, Gospodinu Savršenom zacijelo će se svidjeti i kad sjedne za klavir i odsvira mu neku romantičnu baladu.

Hana Rodić (21) samouvjerena je Zagrepčanka, po zanimanju modna dizajnerica, koja se trenutačno bavi modelingom, kao i odnosima s javnošću te marketingom klubova, a uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene glupe. Svojom atraktivnom pojavom privlači poglede gdje god se pojavi, a upravo iz tog razloga otvoreno priznaje kako se uglavnom druži s muškarcima - jer žene su ljubomorne na nju i uvijek misle kako im samo želi oteti dečka.

RTL
Hana Rodić

Želja joj je otputovati u Kyoto i upoznati dio japanske povijesti jer već ima diplomu toga jezika, a trenirala je taekwondo te latinoameričke plesove i hip-hop, čemu može zahvaliti svoju besprijekornu liniju. Priznaje kako voli da je muškarci zavode, ali kaže i da nema toliko uleta koliko ljudi misle, jer smatra da je se dečki pomalo boje.

No kad se jednom zaljubi, za svog voljenog muškarca napravila bi gotovo sve, ali nikad ne bi prešla preko preljuba, fizičkog napada i laži. Zasad svoje slobodno vrijeme najradije provodi s prijateljicama, no u budućnosti bi voljela imati djecu i obitelj.

Gabrijela Fatorić napravila je najbolji mogući potez u životu kad se prijavila u show jer je priznala kako joj je važno da muškarac ima dobre zube pa će joj sigurno zaklecati koljena kad joj se nasmiješi Gospodin Savršeni.

RTL
Gabrijela Fatorić

Porečanka je jedno vrijeme živjela u Zagrebu, no nije joj se svidjelo i vratila se u svoju ljubljenu Istru, gdje radi u kladionici. U šali kaži da se super slaže sa ženama, ali one malo manje s njom, jer su ljubomorne na nju. Iskreno priznaje da joj baš ni muškarci ne prilaze često, a smatra da je to zato što je previše izravna pa je se možda malo boje. Za sebe će reći da je jako emotivna, ali i da neće baš lako dati svoje srce nekome.

No uvijek ima optimističan stav pa se nada kako će i ljubav jednom doći, iako kaže da je naučila biti sama. Atraktivan izgled može zahvaliti bavljenju body buildingom, a nada se da će jednom otići i na natjecanje. Temperamentna kakva jest, uvijek kaže što joj je na umu i ne zanima je što drugi misle o njoj ili njezinim postupcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 06:44