ILMA KARAHMET

FOTO: POBJEDNICA SHOWA 'ZVIJEZDE' ZA JUTARNJI Otkrila je na što će potrošiti 100.000 kuna: 'Kad je Huljić izgovorio moje ime, zaledila sam se...'

 
 Pedja Milosavljević / RTL

Iskreno, nisam očekivala pobjedu u RTL-ovim 'Zvijezdama'. Kada je predsjednik žirija Tonči Huljić izgovorio moje ime ja sam se 'zaledila' i samo sam vidjela ljude kako idu prema meni da bi mi čestitali. Teško mi je opisati kako sam se u tom trenutku osjećala. Trebalo mi je dosta vremena da se smirim, a moram priznati da se ni sada još uvijek nisu slegli svi dojmovi - kaže Ilma Karahmet, pobjednica RTL-ovog showa Zvijezde.

Osamnaestogodišnja crnka od početka natjecanja nametnula se svojim sjajnim vokalom i lakoćom izvedbe, a nije joj odmoglo ni iskustvo stečeno u natjecanju X Factor Adria u kojem je nastupila kao 13-godišnjakinja. Pet godina kasnije, nastavila je slijediti svoj san i ponovno se prijavila u show, koji je obilovao mnogim mladim talentiranim pjevačima. Koga je Ilma smatrala najvećim konkurentom?

- Moji favoriti su bili Roko Blažević i Lorena Bučan, jer su sjajni vokali. Nije me začudilo kad su i oni uz mene ušli u superfinale. Ali, uz Lorenu i Roka, moram istaknuti da su svi natjecatelji koji su ušli u top 10 bili izvrsni i svi su dali sve od sebe da se pokažu u najboljem svjetlu - govori Ilma koja je do pobjede došla vođena mudrim savjetima svog mentora Jacquesa Houdeka.

- Moj mentor i ja imali smo divnu suradnju. Od samog početka imala sam punu Jacquesovu podršku i sve sam savjete koje mi je davao doslovno upijala. Posebno sam bila iznenađena njegovom predanošću i tolikim odricanjem da mi pomogne, usavrši, bodri me bez imalo ustručavanja. U svakom slučaju, sretna sam što postoji jedna takva ličnost - 'Gospodin glas' - ističe Ilma koja će nagradu od 100.000 kuna potrošiti na svoje daljnje glazbeno usavršavanje.

- Imam dosta planova, ali opet kažem 'polako'. Svjesna sam da trebam odabrati dobar put. Ono što vam mogu reći sada jest da je moja nova pjesma skoro završena. Uskoro se završava snimanje spota i pjesma bi trebala premijerno biti objavljena početkom 2019. godine. U novu godinu ulazim s mojom novom pjesmom. Mislim da sam na pravoj adresi po pitanju autora, a to ćete ubrzo saznati, čim objavim svoj četvrti singl po redu - govori nadarena pjevačica koja je tijekom showa s publikom podijelila i svoju ljubavnu priču. Brojne izvedbe otpjevane u Zvijezdama Ilma je, naime, posvetila svom suprugu Sedinu Lakači, magistru kriminalistike iz Bugojna, za kojeg se udala tijekom showa.

- Voljeti se, to ne znači gledati se međusobno, već zajedno gledati u istom smjeru - poručila je Ilma pet dana nakon svadbe, a da je dobro izabrala pokazuje i to što joj je suprug tijekom glazbenog natjecanja bio najveća podrška.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:15