BURAN KRAJ

GOSPODINA SAVRŠENOG ZASULI KOMENTARIMA NAKON FINALA Neki su oduševljeni, drugi zgroženi, Goran im odgovara džentlmenski. Oglasila i Hana!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.12.2018. u 15:18

RTL

 

'Evo nas!' - bilo je sve što je trebao napisati Goran Jurenec uz fotografiju na kojoj se široko osmjehuje s oduševljenom Hanom u svom zagrljaju, pa da se u rekordnom roku na njegovom profilu slije golema količina komentara pratiteljica showa. I to u gotovo jednakom omjeru onih pozitivnih, ali i onih u kojima se naočitom ženiku zamjera kako je odigrao u finalu showa, ali i nakon njega, piše Slobodna Dalmacija.

Jurenec je, naime, u sinoćnjem specijalu 'Gospodina Savršenog' otkrio kako se on i Iva Runjanin, koju je izabrao kao 'onu pravu' i nisu baš našli, niti ostali zajedno, čak štoviše, da se usrećio u zagrljaju fatalne Hane Rodić.

Jurenec je o razvoju događaja nakon završetka snimanja showa ispričao:

'Sve se nekako brzo razišlo. Ja sam morao napustiti Hrvatsku zbog poslovnih obaveza i naš se odnos nije razvijao u onom intenzitetu koji sam doživio u kući. Kada nas je snašao normalan život, naša veza nije išla u onom smjeru u kojem sam želio da ide.

Smatram da Iva nije mogla biti sretna sa mnom i u meni vidjeti pravog muškarca jer to više nije bila ista kemija kao u showu. No siguran sam da će muškarac koji završi s njom biti jako sretan...'

 

Gospodin Savršeni priznao je kako se nakon showa razvila jaka kemija između njega i Hane.

'Htio sam je upoznati i izvan showa i sviđa mi se, jako nam je lijepo, super se slažemo', ne krije oduševljenje Goran.

Njegova su priznanja i današnja objava ispratili izrazito brojni i strastveni komentari.

'Koji slatkišiii. Hana mi je favorit od početka showa i navijala sam za nju, jer je ona bila ta gđica. Savršena. Ona se među njima isticala pa mi je drago što si nju izabrao kao životnu partnericu. Navijam za vašu ljubav', napisala je pratiteljica.

'Iskreno, meni se ona od početka nije svidjela, al' poslije mi se nekako počela sviđati. Svejedno mislim da bi bolja šansa bila Iva ili Daisy, a sad što je tu je', rezignirano je ustvrdila druga.

'Cura je mlada, ona je još željna života i provoda, a to ćeš s vremenom shvatiti. Želim ti svu sreću svijeta, jer će ti trebati s njom.'

'Hana mi je od početka preumišljena, predrska i preplastična za svoje godine, hallo pa i leće ima! A toliko je samouvjerena! Pa ženo budi onda prirodna, Iva je bila savršena i ni tren nije glumila! Al' ok tvoj izbor, mi samo možemo reć mišljenje! Sretno.'

'Nema sreće i ljubavi, ako ne postoji kemija između dvije osobe, to treba biti na prvom mjestu... Trebao si odmah izabrati Hanu, pa bi sve bilo mnogo poštenije... Meni je bila najdraža Iva, ali kad se kemijski spoj dogodi, tko smo mi da sudimo što je za nekoga bolje... Guštajte dok ste skupa i ne obraćajte pažnju na komentare, dok traje, traje.'

 

'Aaa, a šta je bilo s onim: Zatvorio sam oči i vidio da je ona ta? Jesi vidio Ivu i Hanu, ali odabrao krivu?'

'Iva je djevojka koja zna što hoće... Između Gorana i Hane je seksualna privlačnost trenutno', glase tek neki od vrlo različitih pogleda na ovaj ljubavni zaplet i rasplet.

Zanimljivo je kako Jurenec pomno iščitava svaki pristigli komentar i svakom tko s odobravanjem gleda na njegovu i Haninu vezu upućuje posebno lijepe riječi zahvale. Kritike zasad džentlmenski ignorira, piše Slobodna.

Hana je cijeloj priči dala obol na svom profilu na Instagramu, gdje je uz fotografiju iz showa zapisala:

'Ovdje je sve počelo, bio je trnovit put...prepun zapleta, igrica i puno ljudi nam je stajalo na putu, ali ovo je dokaz da ljubav ipak pobjeđuje sve prepreke. Zli, otrovni jezici su možda pokušali umanjiti osjećaje i zamazati oči i zato se ponekad morate voditi srcem.

Uvijek će biti onih koji ne shvaćaju da svatko ima pravo na svoj izbor i svoju sreću, da budem iskrena i mene je Goran iznenadio ovim preokretom, kojemu se ni ja nisam nadala. Djevojkama želim da nađu pravu ljubav i svog gospodina savršenog jer svaka od njih je posebna na svoj način.

Moram vam reći da je Goran divna osoba koja me čini sretnom i uvijek ću se truditi da i on bude sretan uz mene. Zahvaljujem RTL-u što ste nam sve ovo omogućili i uživajte u 2019. godini', napisala je Hana, pozivajući pratiteljice da prijave na show jer možda i njima promijeni život.

Postala 'make up' kraljica

Osim što je dobila ljubav koju je željela, Hana Rodić je od RTL-a dobila i atraktivnu poslovnu ponudu. Na RTLplayu je s emitiranjem krenuo njezin show 'Hana Make Up Queen'.

Hana će gledateljima u njemu otkrivati idealni make up za razne prigode, svoje male tajne, što najviše voli u svijetu kozmetike...

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo