BLIŽI SE FINALE

JOŠ TRI PARA OSTAJU U SHOWU 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Emisiju su napustili Katarina i Pero, a jedan je par oduševio i dvaput osvojio sve desetke!

 
Katarina i Pero
 Screenshot / HRT

U šestoj emisiji HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' gledatelji su odlučili da show napuštaju Katarina i Pero, piše HRT.

Ovog su puta parovi pjevali po dvije pjesme. Katarina i Pero nastupili su s baladom ‘Ako tražiš nekoga’ i rock pjesmom ‘Motori’. Za prvu su pjesmu dobili samo 33 boda žirija. Danijeli se njihova izvedba svidjela, a Remi je primijetila velik napredak kod Katarine te je općenito pohvalila nastup para.

Škoro im je nakon izvedbe pjesme ‘Motori’ rekao da se Katarina dobro držala, a Valentina je naglasila kako je ovo bio najbolji nastup para dosad. Žiri im je dodijelio 36 bodova, no kad su se pribrojali glasovi gledatelja, Katarina i Pero morali su napustiti emisiju.

Show su otvorili Ashley i Bojan s pop pjesmom ‘Volim osmijeh tvoj’. Valentina je pohvalila Ashley da se konačno opustila, a od žirija su dobili 34 boda.

Nakon njih su Tara i Dino izveli pjesmu ‘Dream a Little Dream of Me’. Remi je istaknula da su joj se sviđali dramski i senzualni elementi te da se vidjelo kako Tara uživa kao da je pjesma njezino autorsko djelo. Dobili su desetke od svih članova žirija.

Krešo i Ivana izabrali su baladu ‘S vremena na vrijeme’. Danijela je priznala da je bila na rubu suza zbog Krešine nevjerojatne osobnosti i prekrasno otpjevane pjesme ustvrdivši i da je Ivana iz njega izvukla ono najbolje. I Valentina je pohvalila njegov nastup jer ih je, rekla je, sjajno zabavio. Nastup im je donio 35 bodova od čega su dvije bile desetke.

Ashley i Bojan su za drugi nastup odabrali pjesmu ‘Perfect’. ‘Ashley, lukavice jedna’, rekla joj je Remi naglasivši da su izbjegnute sve potencijalne zamke u pjesmi te dodala: ‘Najbolja kemija u ovom showu!’ Žiri ih je nagradio s najviše - 40 bodova.

Potom su na pozornicu opet izaašli Tara i Dino i izveli baladu ‘Loše vino’. ‘Dino, ti si fantastičan pjevač’, rekla je Valentina pohvalivši odabir pjesme i posebnu energiju koja je strujala među njima. ‘Vanserijski, fenomenalno, čisti tonovi, besprijekorno’, rekla je Remi, a par je ponovno osvojio same desetke.

Natjecateljski dio zaključili su Krešo i Ivana otpjevavši hit ‘The Lady is a Tramp’. Bio je to njihov najkompletniji scenski nastup po mišljenju Danijele. I Škoro je izjavio kako je Krešo napredovao iz emisije u emisiju. Osvojili su 34 boda.

Posebne gošće bile su The Frajle i Vanna koje su izvele novu obradu poznatog Vanninog hita ‘Ako je vrijedilo išta’, piše HRT na čijoj stranici možete pogledati i sve nastupe ako ste ih propustili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:59