TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

KAKAV UVJERLJIVI TRIJUMF! NAŠ GLUMAC ZADIVIO I ŽIRI, I PUBLIKU, I KOLEGE Nives: Ne očekujem ništa, a ti uvijek razvališ. Malo sam se zaljubila u tebe!

 
 Nova TV

U showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je ovaj put odnio Damir Poljičak. Glumac je ove nedjelje zadivio žiri, kolege i publiku izvedbom hita 'Thunder' grupe Imagine Dragons, javlja Dnevnik.hr. - Ja sam se malo zaljubila. Ti uvijek dobiješ 'najneziheraškije' izvedbe i u startu ne očekujemo ništa, a na kraju razvališ, zadivljeno je komentirala Nives Celzijus nakon Poljičakova nastupa.

Atmosferu u studiju podigla je Katarina Baban koja je bila Jason Derulo s izvedbom pjesme 'Swalla'. ''Pljunuti si Jason Derulo. Prekrasno izgledaš kao muškarac“, rekao joj je Mario Petreković.

Sjajan nastup priredio je i Matko Knešaurek kao Severina, izvevši njezin hit 'Uno momento'. ''Kada staneš pored Matka kao da vidiš tri sise'', kazao je Saša.

Nova TV

Paola Bekić Valić izvela je pjesmu 'Night Fever' grupe Bee Gees. ''Ti moraš kontrolirati glas dok skačeš, a sve je stvarno bilo točno. Hvala ti na ovom nastupu'', kazao je Saša, a složio se i Mario.

Nova TV

Ana Vilenica ovoga je puta imala zadatak transformirati se u pop ikonu Justina Timberlakea i otpjevati njegov hit 'Can't Stop The Feeling'. No žiri joj nije bio sklon. ''Na trenutke si čudno držala ruke. Trebao je ovo biti party u dućanu, ispala je čajanka, ali oprostit ćemo ti'', kazao je Kedžo.

Davor Dretar Drele u ovoj je epizodi nastupio s dječakom Ivorom Leskovarom kao Will Smith, izvodeći njegovu pjesmu 'Men in Black'. ''Ti si maleni fakat bio vrhunski'', rekao je Saša.

Nova TV

Pred Majom Bajamić bio je zahtjevan zadatak transformacije u Doris Dragović. ''Vibrato ti je toliko bio dobar. Cijela pojava je bila baš kao Doris Dragović'', kazao je Saša Lozar. ''Kao veliki fan Doris Dragović sam jako zadovoljan. Kao netko tko ju je imitirao u ovom showu sam nezadovoljan i sram me što sam ju imitirao pored tebe. Ne prestaješ iznenađivati'', rekao je Kedžo.

Nova TV

Amel Ćurić se ovoga tjedna našao u ulozi Boney M i otpjevao njihovu pjesmu 'Rasputin'. ''Ovo dolazi iz neke afričko ruske županije. Amele napokon si se pokrenuo, do sada su ti točke bile statične. Kretao si se izvrsno po terenu, zabio si par zgoditaka i bio u par ofsajda, ali ne vidim zamjerku ovoj točki'', sportskim je rječnikom komentirao Petreković, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:04