FATALNA KARLA

Kćerka glumice napala 'Gospodina Savršenog', imala problema s drogom, tukla turiste, obrušila se na mamu i brata... a sada se skinula gola!

 
Privođenje Karle Krnete (arhivska fotografija)
 Jakov Prkić / HANZA MEDIA

Karla Krneta, jedna od natjecateljica novog showa RTL-a Gospodin Savršeni, netom prije početka emitiranja emisije uputila je poruku Goranu Jurenecu za čiju se ljubav bori. ‘A di si ti od tog papka, ajme ženo moja, ljubim te!’, napisala je Zadranka komentirajući na Facebooku status Nandi Uzelac koja se također natječe u showu, piše Slobodna Dalmacija.

Prije nekoliko dana Karla, inače kći glumice Tamare Šoletić, poznate po ulogama u sapunicama, na Instagramu je uz atraktivnu fotografiju objavila kako se skinula za hrvatsko izdanje Playboya. Njezin editorijal na čak deset stranica bit će objavljen u prosinačkom broju.

Fatalna Karla, kako su je svojedobno nazvali mediji, i njen dečko pretukli su na Hvaru u srpnju 2006. dvojicu tamnoputih britanskih turista. To joj nije bio jedini incident jer je zbog remećenja javnog reda i mira te nasilja u obitelji tijekom godina zaradila čak nekoliko prijava na zadarskom Prekršajnom sudu. Kad joj je bilo samo 15 godina, policija ju je uhitila s tabletama ecstasyja, dok je prije desetak godina u pijanom stanju nasrnula na majku i brata razbijajući namještaj po stanu. Posljednji u nizu incidenata dogodio se u veljači 2016., kad je u jednom zadarskom stanu pretukla muškarca iz Njemačke udarcima glavom u glavu.

Karli su 32 godine, po zanimanju je medicinska sestra i za sebe kaže kako je žena mekog srca.

split,070906
Karla Krneta pustena iz pritvora
Foto:Duje Klaric
-crn-
Duje Klarić / HANZA MEDIA
Karla Krneta puštena iz pritvora (arhivska fotografija)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 17:35