LJUBAV S TELEVIZIJE

SVAĐALI SU SE KAO PAS I MAČKA, A ONDA JE MEĐU NJIMA PLANULA LJUBAVNA ISKRA Par iz RTL-ovog poljoprivrednog realityja čeka drugo dijete

 
Mihael i Sara imaju dječaka Bornu (lijevo), dok su Dragana i Nemanja dobili djevojčicu Saru (desno)
 RTL

Dokumentarna sapunica RTL-a 'Ljubav je na selu' dosad je spojila brojne parove, neke prijateljski, a neke i puno dublje. Među njima su Dragana Vojnović i Nemanja Blanuša koji su se u emisiji uglavnom svađali, no među njima je planula prava ljubav.

I dok čekamo početak nove sezone ljubavnih zgodan i nezgoda, Dragana i Nemanja imaju još jednu sretnu vijest za podijeliti - čekaju svoje drugo dijete!

U petoj sezoni showa otkačena i 'atipična' Ličanka s piercinzima i tetovažama, tada 22-godišnja Dragana, ugostila je na svojoj farma Nemanju Blanušu te s njim vodila konstantne 'bitke'. Tada su se svađali kao pas i mačka, a Dragana ga je jednom prilikom čak i otjerala s imanja pa nitko nije vjerovao da će baš on biti taj koji će joj ukrasti srce. No, bilo je baš tako. Dragana i Nemanja vjenčali su se početkom 2016. godine, a nakon toga život im je obogatila i nova članica obitelji, kćerkica Sara.

/ RTL
Dragana Vojnović

Sada bračni par čeka i svoje drugo dijete. 'Istina je, Dragana je trudna i u rujnu bi po drugi put trebali ostati roditelji. Ne znamo još spol djeteta, ali smo presretni', rekao je Nemanja koji, priznaje, uživa u roditeljstvu zajedno s Draganom. 'Promijenili su nam se životni prioriteti, ali to nam nije teško palo jer smo zaljubljeni kao i prvog dana', otkrio je Nemanja koji je svojoj supruzi podrška u svemu, pa se na pitanje je li ih prošla faza 'mačke i miša' koju su 'gajili' dok se snimala 'Ljubav je na selu', samo slatko nasmijao.

Koga još očekuju ljubavni okršaji, a potom plovidba u mirnu ljubavnu luku, gledatelji će saznati u novoj sezoni 'Ljubav je na selu', uskoro na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:39