ALEN ABRAMOVIĆ

'PRONAĐI ULJEZA MEĐU PINK FLAMINGOSIMA' Pobjednik trećeg 'Života na vagi' pokazao rezultate svoje drastične transformacije, izgubio je čak 85 kila

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.04.2019. u 19:00

Instagram

Alen Abramović

 

Pobjednik treće sezone popularnog realityja na RTL-u 'Život na vagi', Alen Abramović (46) doživio je doista drastičnu transformaciju na koju je jako ponosan. Redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama na kojima pokazuje zavidnu liniju, a u zadnjem Instagram storyju se našalio sa samim sobom.

Uz jednu svoju staru fotografiju sa starom kilažom napisao je: "Pronađi uljeza među pink flamingosima. Nije bilo teško, je l' da?!

Njegova posljednja objava na Instagramu je fotografija iz teretane uz komentar: 'Elegancija je uvijek bila dio mene, ali tek je sada mogu pokazati na pravi način!'

Njegovi pratitelji mu se javljaju i čestitaju na velikom uspjehu i upornosti, a on im redovito zahvaljuje.

Ističu njegovu novu vitku liniju, a on mi odgovara: 'E sada, o vitkosti bi se dalo raspravljati, još me uvijek neki trbuščić krasi, ali zadovoljan sam bez obzira! I zahvalan!'.

Kako smo ranije pisali, pobjednik treće sezone 'Života na vagi' u trenucima kada je osvojio bogatu novčanu nagradu od 150.000 kuna, izgubio je nevjerojatnih 86,4 kilograma.

Instagram Story

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo