ALEN ABRAMOVIĆ

'PRONAĐI ULJEZA MEĐU PINK FLAMINGOSIMA' Pobjednik trećeg 'Života na vagi' pokazao rezultate svoje drastične transformacije, izgubio je čak 85 kila

 
Alen Abramović
 Instagram

Pobjednik treće sezone popularnog realityja na RTL-u 'Život na vagi', Alen Abramović (46) doživio je doista drastičnu transformaciju na koju je jako ponosan. Redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama na kojima pokazuje zavidnu liniju, a u zadnjem Instagram storyju se našalio sa samim sobom.

Uz jednu svoju staru fotografiju sa starom kilažom napisao je: "Pronađi uljeza među pink flamingosima. Nije bilo teško, je l' da?!

Njegova posljednja objava na Instagramu je fotografija iz teretane uz komentar: 'Elegancija je uvijek bila dio mene, ali tek je sada mogu pokazati na pravi način!'

Njegovi pratitelji mu se javljaju i čestitaju na velikom uspjehu i upornosti, a on im redovito zahvaljuje.

Ističu njegovu novu vitku liniju, a on mi odgovara: 'E sada, o vitkosti bi se dalo raspravljati, još me uvijek neki trbuščić krasi, ali zadovoljan sam bez obzira! I zahvalan!'.

Kako smo ranije pisali, pobjednik treće sezone 'Života na vagi' u trenucima kada je osvojio bogatu novčanu nagradu od 150.000 kuna, izgubio je nevjerojatnih 86,4 kilograma.

Instagram Story

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:14