ALEKSANDAR NERADIN

RTL IZ BIG BROTHERA IZBACIO KANDIDATA PROTIV KOJEG SE VODI POSTUPAK ZBOG PEDOFILIJE Iz emisije izletio makarski grobar: 'On više nije dio projekta'

 
 RTL

Jutro nakon premijerne emisije nove sezone reality showa Big Brother, RTL je izbacio jednog od najosebujnijih natjecatelja nakon što se ispostavilo da mu se na riječkom Županijskom sudu sudi po optužnici za pedofiliju. Kako su nam potvrdili s RTL Televizije, iz showa je izbačen Aleksandar Neradin, koji se u emisiji predstavio kao 32-godišnji Makaranin, zaposlen kao grobar, koji je spavao sa 140 žena.

- Potpisivanjem ugovora s RTL-om, svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018., poručili su s RTL-a.

Kako nam kažu na RTL-u, bilo im je teško provjeriti točnost Neradinovih garancija da nije kazneno gonjen s obzirom da su u njegov slučaj uključene maloljetne osobe pa je zbog zaštite njihova identiteta sve proglašeno tajnim. Ipak, na javnom ročišniku Županijskog suda u Rijeci jasno stoji njegovo puno ime i prezime, kao i članak Kaznenog zakona po kojem mu se sudi.

Neradin je, kako je objavljeno na web stranici Big Brothera, rođen 27. rujna 1985., po zanimanju je elektrotehničar, hobiji su mu hakiranje i videoigrice, a radi kao grobar.

- Aleksandar Neradin ima 32 godine i dolazi iz Makarske gdje radi kao grobar. U slobodno vrijeme Aleksandar, kojeg prijatelji od milja zovu Alex, obožava hakirati i provoditi vrijeme igrajući videoigrice. Smatra da je iznadprosječno inteligentna osoba, stoji u Neradinovom profilu napisanom za potrebe emisije.

- Danas su ljudi glupi k'o stup. Dok drugi u svoje slobodno vrijeme sjede po kavama ogovarajući kolege, ja sam netko tko shvaća stvari. Ne vjerujem apsolutno nikomu, svi su me izdali i zato sam došao raditi tu gdje i radim, jer me nitko neće zeznuti, jer svi spavaju, kazao je Makaranin.

- Svašta sam radio. Počeo sam raditi još dok sam bio dijete. Prodavao sam srećke za lutriju, a onda sam radio u jednom restoranu te poslije napokon ostvario želju da se zaposlim na brodu. Tu sam prošao sve što me zanimalo vezano za žene, i debele i mršave, i ružne i lipe, svakakve, i to mi je i bio cilj. Uglavnom, kada su se počele nagomilavati sve te žene, shvatio sam da se nekima ne sjećam ni imena i onda sam počeo zapisivati. Išlo je do nekih 140!, rekao je još u svom predstavljanju prilikom ulaska u emisiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:18