TEŠKO ODRASTANJE

'TEK NAKON ŠTO SAM SE RODIO MAJKA JE SAZNALA GROZNU ISTINU O MOJEM OCU...' Gospodin Savršeni progovorio o traumatičnoj temi iz djetinjstva

 
Goran Jurenec, 'Gospodin savršeni'

Reality show 'Gospodin Savršeni' u punom je zamahu, a lijepo lice iza naziva emisije, Goran Jurenec, već je u drugoj epizodi pokazao da nije samo to - zgodni neženja, već da je njegov život obilježen usponima i padovima, trudom i svladavanjem poteškoća.

Otkrio je, naime, u razgovoru s jedinom kandidatkinjom ponešto o svojemu privatnome životu. U razgovoru s inženjerkom stočarstva Radom Tomić koja je samohrana majka osmogodišnjeg dječaka, otkrio je da je i njegovo djetinjstvo također obilježeno odsustvom oca, a za časopis Story svoju je životnu priču detaljno objasnio.

'Mama me odgajala sama i na tome sam joj zahvalan. Baš zbog toga želim imati skladnu obitelj i pružiti svojoj djeci ono što ja nisam imao', ispričao je Jurenec.

Njegova je majka tek nakon Goranovog rođenja saznala da joj partner ima drugu obitelj u Bosni i Hercegovini. Nikad dječaka nije priznao, a nije ga ni financijski podržao ni u kojem smislu.

Tada sam tek bio izašao iz duge veze, a i htio sam se posvetiti glumi. Sudjelovanje u showu 'Bachelor' u Njemačkoj, na neki te način obilježi i svi te prepoznaju po tome. Naposljetku me zanimalo kako isti show izgleda u Hrvatskoj i prihvatio sam sudjelovanje u ovoj ludoj avanturi - prenosi Slobodna Dalmacija.

Osim o teškom odrastanju, progovorio je i o ljubomornim djevojkama s kakvima je imao iskustva u prošlosti: 'Jedna mi je veza pukla zbog ljubomore jer tadašnja djevojka nije mogla prihvatiti moj način života. Shvatio sam da trebam biti muškarac koji će partnerici pružiti sigurnost, da se osjeća dobro u svojoj koži', rekao je Goran za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:18