POČINJE NOVI 'THE VOICE'

VIDEO: 'NIJE TO ŠALA, STALO NAM JE DO OVE DJECE!' Velika novost u popularnom showu koji počinje u subotu, mentori se sad mogu i međusobno blokirati!

 
 Krasnodar Peršun / HRT

Nakon nekoliko faza predizbora od mnogobrojnih prijavljenih, pred mentorima, u trećoj sezoni najpopularnijeg glazbenog talent showa "The Voice", pojavit će se u pet emisija audicija njih 79. Oni se bore za okret nove mentorske ekipe. Pred njima je razdoblje učenja i uživanja u glazbi na putu prema osvajanju titule najljepšega glasa Hrvatske.

Mentori treće sezone su Massimo Savić, Ivana Vrdoljak Vanna, Davor Gobac i Ivan Dečak, koji ne kriju uzbuđenje zbog okupljanja svojega 10-članog tima natjecatelja. Vidjet ćemo kako su se snašli u novim ulogama i jesu li iznenađeni kvalitetom glasova koje slušaju okrenuti leđima i procjenjuju o ulasku samo temeljem glasa.

Emisije audicija izazivaju veliku pozornost gledatelja i javnosti. U tišini kandidati dolaze na pozornicu i počinju svoju izvedbu, dok su im mentori okrenuti leđima i procjenjuju je li riječ o glasu koji zavrjeđuje ulazak u natjecanje i prigodu da uz stručnu potporu razvija svoj talent i ostvaruje svoje glazbene snove. U minutu i pol natjecatelji moraju dokazati da su drugačiji, da su posebni, da vjeruju u sebe.

Dario Njavro / HRT

- Nije to šala, meni je stalo do ove djece - rekao je uoči prvog audicijskog nastupa Gobac. I Vanna je iskazala strepnju istaknuvši kako je na mentorima velika odgovornost. Novi mentorski tim već u prvoj emisiji potvrdit će da pri izboru natjecatelja igraju detalji i presuđuju male razlike u izvedbama. Kako se i očekivalo, atmosferu u studiju dodatno zagrijava Davor Gobac.

Mentori su iznimno zadovoljni prvom audicijskom emisijom. Massimo je ocijenio da mu je bilo iznimno uzbudljivo i da su mu kolege mentori iznad očekivanja u pozitivnom smislu. Vanna je pak dodala kako nije nimalo jednostavno biti u poziciji procjenjivanja glasova u showu "The Voice Hrvatska". Ivan je zaključio da su svi mentori već prvi dan ulovili po jednoga kapitalca u svoju mrežu.

- Bilo mi je baš zabavno, nije mi bilo naporno - zaključio je Gobac nakon prve emisije audicija.

U prvoj emisiji vidjet ćemo i okret u prvim sekundama izvedbe, ali i dramatične okrete u posljednjim sekundama. Mentori su se borili kako bi pridobili natjecatelje u svoje timove pa su s nekima i zapjevali dodatnu pjesmu.

Krasnodar Peršun / HRT

Audicije će u trećoj sezoni biti još napetije jer će uz natjecatelje u studiju biti i njihova pratnja - obitelj i prijatelji. U prve dvije sezone oni su audicijski nastup pratili iza pozornice, a sad će biti u studiju. Natjecatelji će ih vidjeti i zajedno će u istom prostoru proživljavati najnapetije trenutke. Novost je i mogućnost da svaki mentor, jednom tijekom svih pet emisija audicija, blokira drugog mentora i tako ga spriječi da odabere kandidata koji bi mu bio značajan za formiranje tima. Jesu li svi mentori iskoristili tu mogućnost?

Uzbuđenja su zajamčena.

Informacije o showu mogu se pronaći na voice.hrt.hr, Facebooku i Instagram stranici The Voice Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:20